Sandinista! - topik o DSS

Share
avatar

Posts : 7806
Join date : 2014-12-12

Sandinista! - topik o DSS

Post by beatakeshi on Mon Oct 10, 2016 10:42 pm

Dve jezičko stilske natuknice:
- negativna fascinacija - mmm, very sexy
- tom nekom - mašam se za nagan

O muškoj suzi, onoj najtežoj - sve je već rečeno.
avatar

Posts : 4699
Join date : 2015-08-14

Re: Sandinista! - topik o DSS

Post by Veletin on Mon Oct 10, 2016 10:47 pm

играју на карту сажаљења. еклатантан пример мизерије.
avatar

Posts : 45162
Join date : 2012-06-10

Re: Sandinista! - topik o DSS

Post by William Murderface on Mon Oct 10, 2016 10:52 pm

Lepotan danas bio i kod Ljubice Gojgić.

http://media.rtv.rs/sr_lat/pravi-ugao/22956


_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
avatar

Posts : 4699
Join date : 2015-08-14

Re: Sandinista! - topik o DSS

Post by Veletin on Mon Oct 10, 2016 11:15 pm

бедник.
часни људи на врачару су му групковић из лдп-а, мандић који је прелетео од борка код љајића и ковачевић који је искључен из двери.
avatar

Posts : 45162
Join date : 2012-06-10

Re: Sandinista! - topik o DSS

Post by William Murderface on Tue Oct 11, 2016 10:10 pm

Nedić Jr podržo Vlaha.

Никола Милованчев: Поштовати вољу гласача „Патриотског блока“; Милица Барбу поднела оставку због "стварање медијске увертире за искључење Санде Рашковић Ивић"
PDF Штампа Ел. пошта
уторак, 11. октобар 2016.

Ми, потписници Божићног прогласа 2015. године, којим су постављени темељни правци Патриотског блока, као и сви они, који су подржавали коалицију ДСС, Двери и независних интелектуалаца на овогодишњим скупштинским изборима, не можемо да ћутимо сада, када је очит покушај прекрајања изборне воље грађана који су гласали за патриотску коалицију. Не желимо да решавамо страначке ствари у ДСС-у, али не дозвољавамо ни да неко из ДСС-а поништава то што је неко други остварио. Господин Ђорђе Вукадиновић је изабран за посланика као независни нестраначки интелектуалац, зато му нико из ДСС-а тај мандат не може узети. Гђа Санда Рашковић Ивић и г. Славиша Ристић представљају изворно програмско опредељење Божићног прогласа и изборну бирачку вољу патриотског блока и нико без избора не може да врши корекцију воље бирача који су за ту платформу гласали.
Свакоме разумном је јасно да без ангажмана др Санде Рашковић Ивић и њених напора уласка у Скупштину не би било. Зато тражимо да престану напади и покушај узурпације посланичких мандата народних посланика Санде Рашковић Ивић, Славише Ристића и Ђорђа Вукадиновића и да се у погледу политичког рада у Народној скупштини поштује воља гласача који су гласали за изборни програм коалиције ДСС, Двери и патриотских интелектуалаца. Морално право да узимају мандате легално изабраним народним посланицима не могу имати људи који нису ни учествовали у изборној кампањи.

У Београду, 8. октобра 2016.

Никола Милованчев, посланички кандидат на листи Двери-ДСС

проф. др Миладин Шеварлић, народни посланик изабран са листе Двери-ДСС

Александар Недић, посланички кандидат на листи Двери-ДСС

мр Бранко Јефтић

проф. Милорад Јеремић

проф. Зоран Илић

Љуба Јацић

Славко Маријанов

Здравко Јокић

Јово Дробњак

Милица Барбу: Подносим оставку на место потпредседника Омладине ДСС због "стварање медијске увертире за искључење Санде Рашковић Ивић"

Поштовани,обавештавам вас да подносим оставку на место потпредседника Омладине Демократске странке Србије.

Разлог за овакав потез јесте то што је председник Омладине потписао писмо где се бивша председница странке оптужује јавно без икаквих доказа.

Ни у једном тренутку ми није било спорно да Милош Јовановић преузме странку, гласала сам За то да постане потредседник. Али стварати медијску увертиру за искључење Санде Рашковић Ивић и Славише Ристића је нешто сасвим друго. Сматрам да је председник Омладине био дужан да ме барем обавести о свом чину, а такође сматрам да није требало јавно да се сврстава ни на једну страну, јер је договор био да се Омладина ни на један начин не меша у сукобе у странци и да Омладина из целог сукоба изаше неукаљана.

Милица Барбу

(НСПМ)


_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
avatar

Posts : 45162
Join date : 2012-06-10

Re: Sandinista! - topik o DSS

Post by William Murderface on Tue Oct 11, 2016 10:25 pm

Зашто сам напустио Демократску странку Србије - Не желим да учествујем у прању и релативизацији издаје Александра Вучића
PDF Штампа Ел. пошта
Марко Јакшић
уторак, 11. октобар 2016.

Суноврат Демократске странке Србије кренуо је после дебакла на изборима 2014. године када странка није ушла у парламент. И тада се доста сумњало да је Демократска странка Србије покрадена на изборима од стране Српске напредне странке, што се у више наврата чуло на седницама ГО и о чему је говорио ондашњи потпредседник странке проф. др Слободан Самарџић. Нажалост, у самој странци није имало жеље да се питање изборне крађе дубље разјасни, у чему је предњачио ондашњи вршилац дужности председника странке Александар Поповић. Уместо изборном крађом Поповић је на доста чудној телефонској седници председништва дозволио Андреји Младеновићу да уђе у коалицију са СНС и постане заменик градоначелника Града Београда.
Током 2015. године странка се борила против намере Александар Вучић да преузме Демокртску странку Србије. Његови главни експненти су били Андреја Младеновић, Миленко Јованов, Борко Илић и опет Александар Поповић. Сукоб у странци завршио се тако да су и Младеновић и Јованов искључени из странке док су и Илић и Поповић наставили да у самој странци буду лобисти Александра Вучића и Српске напредне странке. Касније су Андреја Младеновић и Миленко Јованов завршили на посланичкој листи СНС.

Последња шанса да Демократска странка Србије настави свој самосталан пут пропуштена је после уласка странке у парламент, када је председница странке Санда Рашковић-Ивић пропустила да заузме чвршћи став према заговорницима колаборације са Српском напредном странком у оквиру Демократске странке Србије.

Стварање коалиције са СНС на Вождовцу а пре свега на Врачару само је показало да је странка ушла у колаборацију са режимом Александра Вучића. Премијеру је било јако стало до Врачара и зато је био јако издашан у понудама, како јавним тако и тајним, у односу на Демократску странку Србије.

Ја и добар део мојих сарадника из Демократске странке Србије са Косова и Метохије тај заокрет у политици странке нисмо могли да прихватимо. Тражили смо од врха странке да се коалиције на Вождовцу и Врачару пониште, али је странка остала глува на наше захтеве. Коалција на Врачару са једним одборником је за врх странке била важнија и од Косова и Метохије као и од Покрајинског одбора за Косово и Метохију.

Бриселским споразумом режим Александра Вучића се практично одрекао Косова и Метохије. Управо ових дана кроз отимање имовине Србије на наплату стижу последице издајничког Бриселског споразума. Како онда странка чија су уста пуна Косова и Метохије прави политичке коалиције са онима који су издали јужну српску покрајину?

И врапцима је данас јасно да је Александар Вучић покрао протекле парламентарне изборе у Србији. Та крађа је била најизразитија на Косову и Метохији што је и OSCE признао. Посебно је на удару била Патриотска коалција ДСС-Двери јер је премијер снажно манипулисао изборним резултатима како не би дозволио Демократској странци Србије улазак у Скупштину Србије. Међутим, без обзира на сву ту крађу странка са лоповима улази у коалиције.

О Савамали, где се на драстичан начин руши уставни порадак државе Србије сувишно је и говорити.

Демократска странка Србије је током предизборне кампање жестоко осуђивала пројекат Београд на води што се и одразило на резултате избора у централним београдским општинама, ипак све то није сметало врху странке да са онима који су покрали изборе и продали Косово и Метохију уђе у коалицију. Од седам потпредседника странке, њих пет је искључиво за колаборацију са СНС а од двадесет чланова Председништва само њих четворо је против неприципијелних коалиција са актуелним режимом.

Срби на Косову и Метохији имају посебан разлог да буду против оваквих коалиција са Српском напредном странком. Издајничким Бриселским споразумом режим Александра Вучића је поништио све резулате политичке борбе за голи опстанак Срба, пре свега на северу Косова и Метохије. На челу те борбе су били управо чланови Демократске странке Србије са Косова и Метохије. Приштини је режим Александра Вучића предао судство, полицију, цивилну заштиту, поставио класичну границу, дозволио да Косово постане члан свих међународних организцаија и још много тога. Највећи отпор издаји управо су пружали чланови Демократске странке Србије. Зато се и српски премијер најбруталније обрачунаво са њима. Огроман број њих је смењен са својих политичких и радних функција, још већи број њих је остао без посла, а чак се није либио да нас оптужи и за убиство литванског полицајца, чиме је желео да усмери и ЕУЛЕКС и режим у Приштини управо на чланове Демократске странке Србије. Садашњи посланик у Скупштини Србије Славиша Риситић је од стране ЕУЛЕКС-а оптуживан за убиство КПС полицајца, највероватније на миг Београда. Једном броју чланова су подметане бомбе у стану, као што је био случај са Небојшом Марићем, други су претучени јер су на свом фејсбук профилу написали да је Александар Вучић издајник, као што је било са Небојшом Ђорђевићем. Случајеви насиља над чалновима ДСС од стране режима Александра Вучића су многобројни. Већ поменутом народном посланику је пуцано на породчну кућу у време када су њој били сви чланови породице и многобројни пријатељи. Тада је такође на кућу бачена и бомба а све се десило у време парламентарних избора у Србији.

Без обзира на сву тортуру и бруталне обрачуне које је са члановима Демократске странке Србије на Косову и Метохији режим одрађивао, то не смета осталим члановима Демократске странке Србије да широм Србије улазе у коалције са Српском напредном странком продајући се за управне одборе и радна места. Нажалост, ту више нема ни морала, ни солидарности, ни братске љубави, ни припадности истој страначкој групацији. Ђура Јакшић је накада певао „Ми Срби несмо, ми браћа несмо, или ви несте Немањин сој“. Уместо дотадашње националне и демократске политике, како пише у статуту, странка је кренула у најобичније шибицарење претварајући се од ДСС-а у Демократску Напредну Странку Србије. Некада у време власти Слободана Милошевића нико од чланова Демократске странке Србије није ни смео да помисли да уђе у коалицију са Социјалистичком партијом Србије а данас када су на власти много гори са њима странка колаборира.

ДСС је једина политичка странка од свих опозиционих странака која је у локалним коалцијама са Српском напредном странком, овде не рачунам Српску радикалну странку јер она није опозициона. Странка покушава да буде мало владајућа, мало опозициона, по систему „мало Ђорђе, мало муслиман“. Демократску странку Србије више и не интересују гласови бирача, јер да је занимају не би стварала непринципијелне коалиције. Странка је себи одредила смерницу да буде привезак Српске напредне странке и још један у низу политичких трабаната заједно са СПО-ом, Покретом социјалиста, странком Расима Љајића, Новом Србијом...

Избор Милоша Јовановића за једног од потпредседника са перспективом да буде нови председник странке је јалови покушај подизања странке. Његови политички ставови су кудикамо ближи Српској напредној странци него што су рецимо Српском поркету Двери са којима је странка била у предизборној коалцији на парлементарном нивоу. Нема више критике Бриселског спразума, а сам Милош каже да у Србији постоји слобода штампе, а сви они који критикују Александра Вучића раде у корист Запада. Из авиона се препознаје да ће Демократска странка Србије најмање бити опозиција Александру Вучићу, а за Милоша Јовановића најжешћи противници су Доста је било Саше Радуловића, Ђорђе Вукадиновић, Драгана Трифковић и Покрајински одбор за Косово и Метохију. Саша Радуловић је крив јер је у време потписивања Бриселског споразума био министар у Вучићевој Влади, а није крив Александар Вучић који је тај споразум потписао. Руководство странке данас даје пуну подршку Марку Ђурићу директору Канцеларије за КиМ, претпостављам, због постигунуте победе од 5-0 у Бриселу.

Интересантно је напоменути да је током 2006-2007. године Влада Србије формирала тзв. Активни центар који је окупио један број млађих људи у циљу одбране Косова и Метохије. Чланови тог центра су били Петар Петковић, некадашњи портпарол и посланик Демократске странке Србије, потрпредседник Државотворног покрета Србије а сада заменик директора Канцеларије за КиМ, Марко Ђурић, садашњи директор Канцеларије за КиМ, Никола Селаковић, дојучерашњи министар правде у Влади Србије, као и Милош Јовановић, садашњи потпредседник Демократске странке Србије. Имајући и ово у виду, сасвим је јасно која је политичка оријентација будућег председника Демократске странке Србије, па је и то један од разлога да за мене и један број мојих пријатеља из ДСС-а са Косова и Метохије „под то дрвце нема хлада“.

Нажалост, али тако јесте, од једне велике странке која је изнедрила и председника Југославије и премијера Србије остаће само један у низу политичких трабаната који се ваљају на политичком небу Србије.

На самом крају, ја могу да схватим да режим Александра Вучића изда Косово и Метохију, али не могу да прихватим да странка којој припадам, склапајући коалиције са СНС, учествује у тој издаји. Током наше политичке борбе у одбрани Косова и Метохије ако нисмо успели да спречимо Александра Вучића да Косово прода наметнули смо му оправдано жиг издајника. Њему је Демократска странка Србије потребна да би сарадњом са њом опрао косовску издају. Без мене и мојих пријатеља из ДСС са Косова и Метохије, то пеглање издаје не постоји. Празна љуштура од Демократске странке Србије, која ће без нас то постати, Александру Вучићу неће значити много. Зато ће цена Демократској странци Србије у будућности бити само мања и нижа.

(аутор је лидер Срба са Косова и Метохије и доскорашњи члан председништва ДСС-а)


_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
avatar

Posts : 7806
Join date : 2014-12-12

Re: Sandinista! - topik o DSS

Post by beatakeshi on Tue Oct 11, 2016 10:26 pm

Ovi "disidenti" će sigurno napraviti neku partiju. Bilo bi zanimljivo napraviti listu stranaka koje su nastale iz DS, tipujem da bi tu bilo jedno 20 komada.
avatar

Posts : 45162
Join date : 2012-06-10

Re: Sandinista! - topik o DSS

Post by William Murderface on Tue Oct 11, 2016 10:36 pm

S tim što mnoge više ne postoje (Demokratski centar Mićunov npr). Ali od funkcionalnih DSS, LDP, SDS. Ali još se igra

A beše i nesreći Vuksanović napravio neku svoju strančicu?


_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
avatar

Posts : 7806
Join date : 2014-12-12

Re: Sandinista! - topik o DSS

Post by beatakeshi on Tue Oct 11, 2016 10:43 pm

A DHSS, a SLS?
avatar

Posts : 45162
Join date : 2012-06-10

Re: Sandinista! - topik o DSS

Post by William Murderface on Tue Oct 11, 2016 10:46 pm

Da, da, tačno, DHSS valjda još uvek postoji (Olgica ). SLS se i zvanično ugasio pre par godina, ne da je pre toga bio iole primetan.

Mada je DHSS nastao iz DSS-a, zar ne? Znači druga generacija otpadnika iz DS-a. Ne znam da li je Batić ikad bio član DS-a (možda i jeste).


_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
avatar

Posts : 4699
Join date : 2015-08-14

Re: Sandinista! - topik o DSS

Post by Veletin on Tue Oct 11, 2016 10:47 pm

марко јакшић брани радула
avatar

Posts : 45162
Join date : 2012-06-10

Re: Sandinista! - topik o DSS

Post by William Murderface on Tue Oct 11, 2016 10:48 pm

To sam i ja primetio. Možda pređe u DJB.


_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
avatar

Posts : 4699
Join date : 2015-08-14

Re: Sandinista! - topik o DSS

Post by Veletin on Tue Oct 11, 2016 10:56 pm

Veletin wrote:eto divne prilike za formiranje prvih djb odbora na okupiranim teritorijama preuzimanjem zdravog tkiva nekdašnje opozicije.

+1000
avatar

Posts : 7806
Join date : 2014-12-12

Re: Sandinista! - topik o DSS

Post by beatakeshi on Tue Oct 11, 2016 10:58 pm

Auuu... odlična ideja! Prenesi to našoj bratskoj fokus grupi, da stigne predlog u centralu što pre!
avatar

Posts : 45162
Join date : 2012-06-10

Re: Sandinista! - topik o DSS

Post by William Murderface on Tue Oct 11, 2016 11:00 pm

Veletin wrote:
Veletin wrote:eto divne prilike za formiranje prvih djb odbora na okupiranim teritorijama preuzimanjem zdravog tkiva nekdašnje opozicije.

+1000

Što bi reko forumaš Sistem i lom, ala si se rondžeremiovao


_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
avatar

Posts : 4699
Join date : 2015-08-14

Re: Sandinista! - topik o DSS

Post by Veletin on Tue Oct 11, 2016 11:02 pm

William Murderface wrote:
plachkica wrote:21:25:40aman, na opštini vračar, sns je postavio selakovića i marka đurića za odbornike,
teško da je njima, na simboličkom planu, to mesto za popravljanje lampi.

Pa Selakovic je 1/1 DSS kadar. Pravnik, nacionalista, ustogljen, starmali.

avatar

Posts : 45162
Join date : 2012-06-10

Re: Sandinista! - topik o DSS

Post by William Murderface on Tue Oct 11, 2016 11:06 pm

U ovom Jankovićevom tekstu sam naišao na još jednu potvrdu.

Интересантно је напоменути да је током 2006-2007. године Влада Србије формирала тзв. Активни центар који је окупио један број млађих људи у циљу одбране Косова и Метохије. Чланови тог центра су били Петар Петковић, некадашњи портпарол и посланик Демократске странке Србије, потрпредседник Државотворног покрета Србије а сада заменик директора Канцеларије за КиМ, Марко Ђурић, садашњи директор Канцеларије за КиМ, Никола Селаковић, дојучерашњи министар правде у Влади Србије, као и Милош Јовановић, садашњи потпредседник Демократске странке Србије.

Nisam to znao, ali me ne iznenađuje.


_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
avatar

Posts : 1530
Join date : 2016-06-09
Location : Business Factory

Re: Sandinista! - topik o DSS

Post by  on Tue Oct 11, 2016 11:07 pm

... al' su ga odbranili, svaka im čast.
avatar

Posts : 45162
Join date : 2012-06-10

Re: Sandinista! - topik o DSS

Post by William Murderface on Tue Oct 11, 2016 11:15 pm

Ali bukvalno svi su sad u SNS, sa izuzetkom Jovanovića koji sad od DSS-a pravi SNS lajt.

I svi su apolutno odurni likovi, bili i ostali. Starmali fašisti i narcisi.


_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
avatar

Posts : 8946
Join date : 2014-11-06

Re: Sandinista! - topik o DSS

Post by plachkica on Tue Oct 11, 2016 11:18 pm

I posle se pitaju zašto je Koštunica napustio stranku. 
avatar

Posts : 45162
Join date : 2012-06-10

Re: Sandinista! - topik o DSS

Post by William Murderface on Tue Oct 11, 2016 11:24 pm

Da se podsetimo

Kad Kosmet pati, Srbija ne ćuti

BEOGRAD - Nikada nije kasno da se kaže istina na civilizovan način jer smo decenijama govorili istinu, ili je prikrivali, na način koji svet ne razume i ne želi da prihvati. Svojim glasom se pridružujem naporima države da ubedimo svet i Evropu da je Kosovo u Srbiji i da je vandalski čin uzimati jednoj suverenoj državi 15 odsto teritorije - pojasnio nam je publicista Vanja Bulić svoje učešće u kampanji „Odgovornost i solidarnost - Kosovo je Srbija“ koju je od juče pokrenulo udruženje Aktivni centar.

Naši ljudi su verovatno precenili želju Albanaca za nezavisnošću, kažu organizatori udruženja, dok su potcenili našu želju da Kosmet ostane u Srbiji. Narod u Srbiji, tvrde rodonačelnici kampanje, nije svestan koliko je njegov glas u očuvanju pokrajine bitan. Oni veruju da se o Kosmetu odlučuje negde u svetu, zbog čega su letargični i pasivno se mire sa eventualnim gubitkom teritorije.

- Pomoću ljudi, priznatih kod nas i u svetu, hoćemo da promovišemo ideju o očuvanju Kosmeta u sastavu Srbije. Vrlo je važno da naši ljudi daju glas koji može značajno izmeniti percepciju pojedinih zapadnih zemalja o kosmetskom problemu. Ambasade svih zemalja u Srbiji prate javno mnjenje i u značajnoj meri, prema tome, kreiraju svoju politiku prema pitanju Kosmeta. Ukoliko vide da je društvo ravnodušno i da nezavisnost Kosova neće izazvati turbulencije, utoliko će im biti lakše da podrže otcepljenje - kazao je za Glas Petar Petković, potpredsednik Aktivnog centra.[ antrfile ]

Organizatori i akteri kampanje, mišljenja su da će poruke - „Kad nekog tuku, ja ne okrećem glavu“, „Kad neko pati, ja ne ćutim“ i „Kad neko plače, ja ne zatvaram oči“ koje su juče osvanule na oko 40 bilborda u Beogradu i dvadesetak širom zemlje naterati svakog građanina Srbije da se zapita da li mu je zaista svejedno.

- Neki prijatelji me pitaju zašto učestvujem u toj akciji i zar to nije huškanje i poziv na oružje? Akcija Aktivnog centra je sve drugo osim huškanja. Ona je poziv svakom čoveku da ne zatvara oči pred tuđom patnjom, da ne ćuti zarad samo sopstvenog mira. Na to nas obavezuje i vera i zakoni zemlje čiji smo državljani - kazao je Bulić i dodao da nerazumevanje ove akcije i primedbe kako je kasno sada raditi nešto tako samo govori o vremenu malodušnosti u kome živimo.

- Rečenica „To mene ne interesuje“ postala je odgovor na svako pitanje. Takve uvek pitam šta bi radili kada bi im neko upao u stan i rekao kako spavaća soba nije više njihova - istakao je on._____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
avatar

Posts : 45162
Join date : 2012-06-10

Re: Sandinista! - topik o DSS

Post by William Murderface on Tue Oct 11, 2016 11:27 pm

hehe_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
avatar

Posts : 11127
Join date : 2012-02-10
Age : 166

Re: Sandinista! - topik o DSS

Post by ficfiric on Tue Oct 11, 2016 11:36 pm

Petkovic u SNS?


_____

Uprava napolje!
avatar

Posts : 45162
Join date : 2012-06-10

Re: Sandinista! - topik o DSS

Post by William Murderface on Tue Oct 11, 2016 11:41 pm

Ne znam da li je zvanično član, ali de facto jeste.

http://www.alo.rs/kostunicin-portparol-kod-durica/45451


_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
avatar

Posts : 11127
Join date : 2012-02-10
Age : 166

Re: Sandinista! - topik o DSS

Post by ficfiric on Tue Oct 11, 2016 11:43 pm

hehe


_____

Uprava napolje!

Re: Sandinista! - topik o DSS

Post by Sponsored content


    Current date/time is Thu May 24, 2018 5:47 pm