Crvena zvezda 2015/2016
- Post n°801
Re: Crvena zvezda 2015/2016

_____
The thing that so pleases me about DMT is that, you know, a lot of people will not take a psychedelic like LSD and Psilocybin or something because it lasts hours and hours and inevitably when dealing with things that last that long you're gonna end up dealing with 'your stuff'. Your anxieties, your fears, your this & that.. A lot of people dont care for that sort of thing, whether that's good or bad is another issue. With DMT -it lasts four minutes- and how *lost* can you get in an examination of childhood trauma in four minutes, especially when you've got hundreds of elves tugging at your coatsleaves?
- Post n°802
kako su subotićevi prijatelji dogovorili utakmicu baš dan pred izbore u CG..heh 

- Post n°803
Ako neko vidi Vucica u narednih mesec ili dva, neka mu kaze da je i Sloba pred pad gubio titule od Buducnosti
_____
★
Uprava napolje!
Uprava napolje!
- Post n°804
naplatio se dzile alimpiju za ono 1/2 kls s kamatom.
_____
The law provides us structure to guide us through paralyzing and trying times. But it requires us a vision to its procedures and higher purposes. Before we assume our respective roles in this enduring drama just let me say that when these frail shadows we inhabit now have quit the stage we'll meet and raise a glass again together in Valhalla.
- Post n°805
vjerovatnoća da nije sa milom dogovorio ovo = 0
- Post n°807
saće psiho da pusti suzu i da kaže da je tugovao zajedno sa navijačem partizana..dok su pušili jedan drugom
- Post n°808
MNE wrote:saće psiho da pusti suzu i da kaže da je tugovao zajedno sa navijačem partizana..dok su pušili jedan drugom
...u grču...
- Post n°809
Tošin Bunar vs. Čoov Dunster 5:1
- Post n°810
A i Milo ih je isto tako ugasio 99.ficfiric wrote:Ako neko vidi Vucica u narednih mesec ili dva, neka mu kaze da je i Sloba pred pad gubio titule od Buducnosti
- Post n°811
Tužno je gledati utakmicu dva državna projekta, prilično podjednako ogavna, prava je šteta što nisu mogla oba da izgube. No, definitivno je izgubilo veće zlo.
- Post n°812
Kreće polako.
Dušan Alimpijević, trener Crvene zvezde, rekao je da njegovom klubu nije bilo dozvoljeno da osvoji titulu u ABA ligi.
- Post n°813
Opa, kako je lako zavoleti dovečerašnje crnogorske šiptare...
_____
I was faced with a choice at a difficult age
Would I write a book? Or should I take to the stage?
But in the back of my head I heard distant feet
Che Guevara and Debussy to a disco beat
- Post n°814
KK Crvena Zvezda Podgorica Voli
- Post n°815
b92 wrote:"Mi smo titulu izgubili u prvoj utkamici u Beogradu. Naravno da će ljudi reći da je Budućnost dobila Zvezdu ove sezone pet puta, ali vidite Ročesti je šutnuo za celu seriju sedam bacanja, a dva su bila kada Feldin nije mogao da šutira zbog tehničke", rekao je Alimpijević, a potom i dodao:
"Saberite slobodna bacanja Budućnosti iz prva dva meča u Beogradu i Zvezdina u ova dva dana u Podgorici. Ovo je moja je odgovornost, ali drugi utisak je da Zvezda nije mogla da osvoji titulu, to je moj utisak", zaključio je trener crveno-belih.

Na tri izgubljene utakmice njegovi igrači su šutirali bacanja 24/48

- Post n°816
glupira se. ako neko treba da se pokrije ušima, cestita debelom, igracima buducnosti i svojim igracima onda je to on. mada realno nije on kriv sto je tu, potpuno katastrofalna procena gazde.
_____
- Post n°817
Pretpostavljam da je njegova greska sto su igraci prosuli utakmicu u zadnjem minutu...
- Post n°818
ne to je zbog sudjenja..... 

_____
- Post n°819
...i promašili otvorenu trojku pa zicer u poslednjem napadu prethodne utakmice...
- Post n°820
pa ja mislim da kosarkasi zvezde nisu nikada postigli kos nakon njegovog TO u plejofu
_____
The law provides us structure to guide us through paralyzing and trying times. But it requires us a vision to its procedures and higher purposes. Before we assume our respective roles in this enduring drama just let me say that when these frail shadows we inhabit now have quit the stage we'll meet and raise a glass again together in Valhalla.
- Post n°821
to je dugo bio radonjin TM
_____
- Post n°822
Sada treba izdrzati i ostaviti mladog strucnjaka na duze staze, poklonivsi mu puno poverenje.
- Post n°823
Nema vise pritiska da se mora vijati Evroliga pa moze da u razobrucenijoj atmosferi pokaze sta zna
_____
★
Uprava napolje!
Uprava napolje!
- Post n°824
radonjin tm je bila jako dobra organizacija igre gde svako zna svoju ulogu. mladi strucnjak previse vremena provodi pred ogledalom trimujuci bradicu a premalo misleci o timu.
_____
- Post n°825

_____
Veteran of Two Wars
Father of Nine Children
Drowned in the Caspian Sea