feminizam i prikljucenija

Share
avatar

Posts : 46969
Join date : 2012-06-10

Re: feminizam i prikljucenija

Post by William Murderface on Tue 28 Aug 2018, 01:28

Mala je ovo vecina. Veronaka daje rezultate


_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
avatar

Posts : 3446
Join date : 2016-03-28

Re: feminizam i prikljucenija

Post by disident on Tue 28 Aug 2018, 01:34

Kad saberes ove za potpuno ukidanje i ovi koji bi dozvolili u ekstremno retkim slucajevima dodje se skoro do pola pola


_____
Фала Богу па су се западњачићи сетили да су и Словени Европљани-белци. 

Обично нас гурају међу Турке, Монголе, Азијате, Африканце или ко зна где већ.  

__________________
Србија Србима.
avatar

Posts : 3446
Join date : 2016-03-28

Re: feminizam i prikljucenija

Post by disident on Tue 28 Aug 2018, 01:41

Jedino sto me tesi pomalo je sto su ovu debilcino masovno napusili i ismejali momci i devojke
al grupa je idalje kancer, ko i nasi akademski gradzaniНемања Репић
1 сат
Мушка токсичност и остали једнорози феминизма

Проблем са мушкарцима данас није тај да су превише мужевни, односно да су превише мушкарци. Проблем је што су премало мужевни услед друштвеног условљавања које почиње од раног детињства, васпитања, преко образовања у основној и средњој школи, па све до медијске, политичке и неолибералне пропаганде и испирању мозга од стране феминиста ком су мушкарци изложени свакодневно.

Узмите који год пример желите када се ради о демаскулинизацији мушкарца и покушају да од мушкарца направите жену:

1. Реците мушкарцу да сузбија свој сексуални нагон: неће постати асексуалан, нити ће му се смањити агресивност или потреба за доминацијом. Напротив, постаће фрустриран, индиспониран, почеће да мрзи себе, па онда и жене. Погледајте већину примера у Америци где су мушкарци узели аутоматско оружје и побили децу у школи, биоскопу, на улици. Готово по правилу су то били фрустрирани мушкарци, који нису имали секс, жену, а да не говорим тек о мушким особинама као што су храброст, пожртвовање, самопоуздање итд. Уместо да негују здраву врсту агресије, која је потребна да бисте одбранили себе или друге од нападача нпр, у њима се таложила погрешна врста агресије, токсична агресија, агресија која води ка самопрезиру, самоуништењу и наравно уништењу.

2. Реците мушкарцу да не треба да се такмичи са другим мушкарцима: ни тада неће постати оно што би неки желели. Уместо тога, постаће медиокритет, неће имати амбиције у животу, задовољаваће се малим стварима. Пливаће у просечности и никада неће имати високе циљеве нити критеријуме у свом животу. Као такав, имаће потешкоће да нађе праву жену, добар посао, што опет може да доведе до фрустрације и свега осталог што сам горе поменуо.

3. Реците мушкарцу да увек треба да угађа женама и ради оно што оне желе од њега: неће тај мушкарац постати џентлмен који поштује жену и брине за њену безбедност, баш супротно. Постаће папучар и мушкарац ког жене неће поштовати. Он ће радити све те ствари за њих са неизреченим очекивањем да оне њему заузврат дају оно што он жели. Жене брзо провале таквог мушкарца и он готово по правилу никада не добије то што хоће. Наравно, то води ка исфрустрираности, мизогинији и деструкцији, на овај или онај начин.

Ствар је у томе да данас има превише мушкараца који нису мушкарци. Али то није због тога што су они превише мужевни, већ баш напротив, што они то нису. Уместо да су самопоуздани, храбри, отворени, духовити, заштитници, циљно орјентисани, искрени, они су феминизирани, плашљиви, несигурни, неискрени, имају задње намере, немају интегритет и не држе своју реч итд.

На крају крајева, ако су мушкарци превише мужевни како то феминисти тврде, како то да онда толики број мушкараца данас карактеришу све особине које су супротне од особина које карактеришу мужевне мушкарце?

Захваљујући овом испирању мозга, они су растрзани између своје биологије и онога што им друштво каже. Они практично губе свој идентитет. Тачније, ни немају свој идентитет. Његов сексуални нагон му каже да приђе оној жени, а глас у глави му каже "немој, то је нарушавање њене приватности". Његова мушкост му каже "придржи столицу док жена седне", а учили су га "сви смо једнаки и равноправни, жене нису неспособне, зашто не би могла сама да седне". Његова амбиција и снови му кажу "конкуриши за овај посао, одувек си хтео да се бавиш тиме", а његова научена осредњост му говори "шта извољеваш сад, имаш већ посао, ћути ту и ради".

Можда и најбољи доказ сулудости ове популарне теорије међу феминистима да су мушкарци токсични јесте чињеница да мушка деца која расту без оца имају многоструко веће шансе и предиспозиције да буду бунтовници, крше закон, имају лоше оцене, напуштају школу, буду криминалци и заврше у затвору. Ово је универзално 'правило', односно статистички податак. Важи и у Србији и у Америци.

Али иста ствар се дешава и у супротном смеру. Женама се говори да треба да буду више као мушкарци. Каже им се да треба да буду резервисане, хладне, агресивне, да оне воде главну реч, да се оне такмиче и буду компетитивне, да не треба да имају децу док се не остваре итд. Буквално долази до замене полова.

И шта се дешава онда?

Имамо мушкарце који су све више као жене, и жене које су све више као мушкарци. Имамо све више мушкараца и жена који су сами. Имамо све више развода. Имамо све мање деце. Све смо мање срећни. То нису неки моји утисци и запажања, то статистички подаци недвосмислено показују.

Није ствар у томе да мушкарци и жене треба да сузбијају своју природу, и још горе, иду у другу крајност. Баш напротив, треба да живе у складу са својом природом, интуицијом и биологијом. Мушкарци треба да негују своју мужевност и да своју мушкост исказују на здрав начин, док жене треба да негују своју женственост и све оно што их разликује од мушкараца.

Сулудо је негирати да постоје дистинктивне разлике између полова, рећи да смо сви исти и да је друштво то које нам намеће став да смо различити, имамо различите потребе, жеље и улоге. Биолошки, генетски и еволуцијски нисмо исти. За 150 година када неки антрополог буде пронашао скелет особе која је живела у данашње време, без грешке ће установити да ли се радило о мушкарцу или жени, на основу лобање, вилице, кукова, бутне кости итд. Ако лаже коза не лаже рог. Тек када сви то схватимо, када будемо били свесни тих разлика, када будемо признали да смо различити и будемо се поштовали међусобно, онда ћемо имати здраво друштво.

А до тада, мушкарци су свиње, силоватељи, токсични, а жене су кучке, курве, лудаче.


_____
Фала Богу па су се западњачићи сетили да су и Словени Европљани-белци. 

Обично нас гурају међу Турке, Монголе, Азијате, Африканце или ко зна где већ.  

__________________
Србија Србима.
avatar

Posts : 960
Join date : 2014-10-28

Re: feminizam i prikljucenija

Post by Agdw Hmlkh on Tue 28 Aug 2018, 02:05

Anđe'o wrote:Ne razumem, zašto se ovde ne veruje Benettu na reč, kao onomad onoj  našoj glumici devojci na radu u inostranstvu.
pa mozda zato sto su se posle stoje javile jos 3-4 osobe u roku od odmah. i zato sto je ovo nije silovanje nego los seks (pritom decko nije gej, nije izgubio nevinost i nije bilo protiv njegove volje... sto bi bile neke otezavajuce okolnosti). imas fotke, njihovu prepisku i sve. da su imali seks u hotelu u nevadi benett ne bi imo sa cime da izadje u javnost i ucenjuje aziju za 380.000$. ovo je prekrsaj u samo 13 od 51 drzave i mega arbitrarni bullshit. jumping the bandwagon kao ona jednako idiotska prica sa azizom ansarijem.

zelene su US states gde se njihov seks vodi kao statutory rape. poredjenja radi, u evropi bi ovo bio prekrsaj jedino na malti, u vatikanu i turskoj._____
The thing that so pleases me about DMT is that, you know, a lot of people will not take a psychedelic like LSD and Psilocybin or something because it lasts hours and hours and inevitably when dealing with things that last that long you're gonna end up dealing with 'your stuff'. Your anxieties, your fears, your this & that..  A lot of people dont care for that sort of thing, whether that's good or bad is another issue. With DMT -it lasts four minutes- and how *lost* can you get in an examination of childhood trauma in four minutes, especially when you've got hundreds of elves tugging at your coatsleaves?

Posts : 1156
Join date : 2017-03-14

Re: feminizam i prikljucenija

Post by MNE on Tue 28 Aug 2018, 11:26

mislim da je i kod nas nelegalno da žena od 37 god ima seks sa nekim od 17
avatar

Posts : 4463
Join date : 2014-10-28

Re: feminizam i prikljucenija

Post by bela maca on Tue 28 Aug 2018, 11:28

Nije, u Srbiji je 14 age of consent


_____
iambic pentameter is my bitch!
avatar

Posts : 4463
Join date : 2014-10-28

Re: feminizam i prikljucenija

Post by bela maca on Tue 28 Aug 2018, 11:35

osim u situacijama gde su stariji u poziciji moći, ali tu onda valjda nema ograničenja kolka sme da bude razlika u godinama


_____
iambic pentameter is my bitch!
avatar

Posts : 15064
Join date : 2012-02-12
Location : тамо где су академски грађени

Re: feminizam i prikljucenija

Post by паће on Tue 28 Aug 2018, 11:52

Занимљиво да у неким америчким државама (наравно не у целим САД, никад ништа није свуда исто код њих) постоји нека таква граница права на пристанак, с тим да постоји и дозвола да може и са нешто мање година (опет, бројка варира) али под условом да се годишта учесника не разликују за више од два.


_____
а шта, пробија те врућина? кад купујеш климу, гледај да нема икс у називу.
mathematics, the only done science
avatar

Posts : 1635
Join date : 2014-11-12

Re: feminizam i prikljucenija

Post by Anđe'o on Tue 28 Aug 2018, 11:59

Agdw Hmlkh wrote:
Anđe'o wrote:Ne razumem, zašto se ovde ne veruje Benettu na reč, kao onomad onoj  našoj glumici devojci na radu u inostranstvu.
pa mozda zato sto su se posle stoje javile jos 3-4 osobe u roku od odmah. i zato sto je ovo nije silovanje nego los seks (pritom decko nije gej, nije izgubio nevinost i nije bilo protiv njegove volje... sto bi bile neke otezavajuce okolnosti). imas fotke, njihovu prepisku i sve. da su imali seks u hotelu u nevadi benett ne bi imo sa cime da izadje u javnost i ucenjuje aziju za 380.000$. ovo je prekrsaj u samo 13 od 51 drzave i mega arbitrarni bullshit. jumping the bandwagon kao ona jednako idiotska prica sa azizom ansarijem.

zelene su US states gde se njihov seks vodi kao statutory rape. poredjenja radi, u evropi bi ovo bio prekrsaj jedino na malti, u vatikanu i turskoj.


To je mimo poente - Asia Argento tvrdi da se seks nikada nije ni desio. Kome se veruje - njoj ili Benettu? I šta je sa njenom "pozicijom moći"?

I kad smo već kod Stoje - kada se pojave 2-3 osobe koje tvrde da su silovane od strane istoga čoveka - to je patern ponašanja i za tako nešto policija pokreće istragu po služebenoj dužnosti, Deen bi morao da bude uhapšen bez mnogo oklevanja. Zašto se tri godine posle ovoga  o tome ne čuje ništa, nema nikakve istrage, niko nije okrivljen, a nije ni nikakva privatna tužba pokrenuta? (zbog čega, jer ako su već žene izašle sa tim u javnost, sada nema više onog momenta da je je ženi teško da to kaže javno).

Posts : 5458
Join date : 2016-06-25

Re: feminizam i prikljucenija

Post by Zuper on Tue 28 Aug 2018, 12:05

Te mape nista ne valjaju.
Ima pozitivnih i negativnih strana feminizma.
Ja nisam neki koji mraci i gundja pa cu se okrenuti ka pozitivnim stranama.
Evo npr. velika freministkinja, po sopstvenom priznanju, i feministicka edukatorka, sto bi se reklo uciteljica, gospodicna Hina Hartli iz Kalifornija, jedan korak do sna...Svaka njoj cast.
Velika feministkinja.
Narocito sto je svaki malo veci omladinac poducen carima feminizma na njeno insistiranje.
To treba ceniti.
Alal vera gospodicna, alal vera.

Ziveo feminizam, zivele feministkinje!

Vilijame, odstupi.
avatar

Posts : 46969
Join date : 2012-06-10

Re: feminizam i prikljucenija

Post by William Murderface on Tue 28 Aug 2018, 12:16

Onoliko proseravanje o bokserskim ustancima, samo da bi se na kraju ispostavilo da je na dnu isto sto i kod svakog fasa - generic mizoginija. Razocaravas me, Zupere. Mislio sam da si drugaciji...


_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
avatar

Posts : 254
Join date : 2012-02-11
Location : Japan

Re: feminizam i prikljucenija

Post by yoyogi on Tue 28 Aug 2018, 13:43

Nina Hartley je danas baba, snima porniće za "special interests"  (gde mladići yebu babe).

Žalila se, bilo i u The Economist, oko finansijske krize 2008. da ima jedno snimanje mesečno a pre je bilo 10 nedeljno. 

Pa ne znam kako je ostala nedoyebana, posle svega.


_____
"It could not be prevented", says the only nation in the world where mass killings routinely happens.

Posts : 1156
Join date : 2017-03-14

Re: feminizam i prikljucenija

Post by MNE on Tue 28 Aug 2018, 13:59

bela maca wrote:Nije, u Srbiji je 14 age of consent
koliko znam u brak ne moze stupiti prije 18 bez saglasnosti roditelja, sto znaci da neka klinka od 14 moze da se kresne i rodi bebu potpuno legalno al ne moz potpise papir?
avatar

Posts : 46969
Join date : 2012-06-10

Re: feminizam i prikljucenija

Post by William Murderface on Tue 28 Aug 2018, 14:02

Jbt, just fucking google it. Sad treba da te se na tri strane uverava u nesto sto se moze proveriti u dva klika.


_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije

Posts : 5458
Join date : 2016-06-25

Re: feminizam i prikljucenija

Post by Zuper on Tue 28 Aug 2018, 14:16

William Murderface wrote:Onoliko proseravanje o bokserskim ustancima, samo da bi se na kraju ispostavilo da je na dnu isto sto i kod svakog fasa - generic mizoginija. Razocaravas me, Zupere. Mislio sam da si drugaciji...

Nije mi jasno.
Zena za sebe kaze da je feministkinja, drzi kurseve feminizma. O cem se radi da mi tako imputiras?
avatar

Posts : 960
Join date : 2014-10-28

Re: feminizam i prikljucenija

Post by Agdw Hmlkh on Tue 28 Aug 2018, 14:29

Anđe'o wrote:To je mimo poente - Asia Argento tvrdi da se seks nikada nije ni desio. Kome se veruje - njoj ili Benettu? I šta je sa njenom "pozicijom moći"?

I kad smo već kod Stoje - kada se pojave 2-3 osobe koje tvrde da su silovane od strane istoga čoveka - to je patern ponašanja i za tako nešto policija pokreće istragu po služebenoj dužnosti, Deen bi morao da bude uhapšen bez mnogo oklevanja. Zašto se tri godine posle ovoga  o tome ne čuje ništa, nema nikakve istrage, niko nije okrivljen, a nije ni nikakva privatna tužba pokrenuta? (zbog čega, jer ako su već žene izašle sa tim u javnost, sada nema više onog momenta da je je ženi teško da to kaže javno).
pa nebitno je sta azija tvrdi jer u ovom momentu deluje unlikely da se nista nije desilo. ali se takodje ne uzimaju bennett-ove izjave at its face value posto lik muze paznju javnosti po vrlo klimavom osnovu. i ne samo da je uzeo pare po tom klimavom osnovu i nego mu to nije dosta no i mora da mu njuska prodefilluje u javnosti, mora da se nakaci na #metoo, mora da mu prica ima progresivni poucni element ('men can be wronged too even by hot ass celebrities'  ). mislim, holivud, priviledge, attention whoring, odvratno.

a sto se istrage o silovanju u americkoj porn industriji tice, good luck with that. pricala je stoja da su svi studiji posle snimanja daju performerima da potpisu papir da je sve bilo consensual i da nece nikog da tuze. odnosno bice neophodna malo sveobuhvatnija akcija od toga. desavale su se jos eklatantnije stvari pa opet nidje tuzbe.


_____
The thing that so pleases me about DMT is that, you know, a lot of people will not take a psychedelic like LSD and Psilocybin or something because it lasts hours and hours and inevitably when dealing with things that last that long you're gonna end up dealing with 'your stuff'. Your anxieties, your fears, your this & that..  A lot of people dont care for that sort of thing, whether that's good or bad is another issue. With DMT -it lasts four minutes- and how *lost* can you get in an examination of childhood trauma in four minutes, especially when you've got hundreds of elves tugging at your coatsleaves?

Posts : 5458
Join date : 2016-06-25

Re: feminizam i prikljucenija

Post by Zuper on Tue 28 Aug 2018, 15:05

Agdw Hmlkh wrote:
Anđe'o wrote:To je mimo poente - Asia Argento tvrdi da se seks nikada nije ni desio. Kome se veruje - njoj ili Benettu? I šta je sa njenom "pozicijom moći"?

I kad smo već kod Stoje - kada se pojave 2-3 osobe koje tvrde da su silovane od strane istoga čoveka - to je patern ponašanja i za tako nešto policija pokreće istragu po služebenoj dužnosti, Deen bi morao da bude uhapšen bez mnogo oklevanja. Zašto se tri godine posle ovoga  o tome ne čuje ništa, nema nikakve istrage, niko nije okrivljen, a nije ni nikakva privatna tužba pokrenuta? (zbog čega, jer ako su već žene izašle sa tim u javnost, sada nema više onog momenta da je je ženi teško da to kaže javno).
pa nebitno je sta azija tvrdi jer u ovom momentu deluje unlikely da se nista nije desilo. ali se takodje ne uzimaju bennett-ove izjave at its face value posto lik muze paznju javnosti po vrlo klimavom osnovu. i ne samo da je uzeo pare po tom klimavom osnovu i nego mu to nije dosta no i mora da mu njuska prodefilluje u javnosti, mora da se nakaci na #metoo, mora da mu prica ima progresivni poucni element ('men can be wronged too even by hot ass celebrities'  ). mislim, holivud, priviledge, attention whoring, odvratno.

a sto se istrage o silovanju u americkoj porn industriji tice, good luck with that. pricala je stoja da su svi studiji posle snimanja daju performerima da potpisu papir da je sve bilo consensual i da nece nikog da tuze. odnosno bice neophodna malo sveobuhvatnija akcija od toga. desavale su se jos eklatantnije stvari pa opet nidje tuzbe.

Kakva tuzba protiv mafije?
Ako dodje tuzba ode nuzda.
Nesrecnice koje udju u to imaju mogucnost da po povoljnoj ceni nabave koku pre/tokom/nakon redaljke.
I to je nesto. Ipak mafija nije cula za feminizam.
avatar

Posts : 1960
Join date : 2017-11-27

Re: feminizam i prikljucenija

Post by Mr. Moonlight on Tue 28 Aug 2018, 15:34

čudan razvoj teme


_____
    .i.

When I Get Low, I Get High.

I'm forever blowing bubbles,
Pretty bubbles in the air,
They fly so high, nearly reach the sky,
Then like my dreams they fade and die.
.i.i.i.i.i.i.i.i.i.i.i.i.i.i.i.i.i.i.


Very dishonest people!
avatar

Posts : 1635
Join date : 2014-11-12

Re: feminizam i prikljucenija

Post by Anđe'o on Tue 28 Aug 2018, 17:29

Agdw Hmlkh wrote:
Anđe'o wrote:To je mimo poente - Asia Argento tvrdi da se seks nikada nije ni desio. Kome se veruje - njoj ili Benettu? I šta je sa njenom "pozicijom moći"?

I kad smo već kod Stoje - kada se pojave 2-3 osobe koje tvrde da su silovane od strane istoga čoveka - to je patern ponašanja i za tako nešto policija pokreće istragu po služebenoj dužnosti, Deen bi morao da bude uhapšen bez mnogo oklevanja. Zašto se tri godine posle ovoga  o tome ne čuje ništa, nema nikakve istrage, niko nije okrivljen, a nije ni nikakva privatna tužba pokrenuta? (zbog čega, jer ako su već žene izašle sa tim u javnost, sada nema više onog momenta da je je ženi teško da to kaže javno).
pa nebitno je sta azija tvrdi jer u ovom momentu deluje unlikely da se nista nije desilo. ali se takodje ne uzimaju bennett-ove izjave at its face value posto lik muze paznju javnosti po vrlo klimavom osnovu. i ne samo da je uzeo pare po tom klimavom osnovu i nego mu to nije dosta no i mora da mu njuska prodefilluje u javnosti, mora da se nakaci na #metoo, mora da mu prica ima progresivni poucni element ('men can be wronged too even by hot ass celebrities'  ). mislim, holivud, priviledge, attention whoring, odvratno.

a sto se istrage o silovanju u americkoj porn industriji tice, good luck with that. pricala je stoja da su svi studiji posle snimanja daju performerima da potpisu papir da je sve bilo consensual i da nece nikog da tuze. odnosno bice neophodna malo sveobuhvatnija akcija od toga. desavale su se jos eklatantnije stvari pa opet nidje tuzbe.

Nema nikakvog razloga da se veruje više Stoji nego Benettu. Upravo suprotno. Čuj, "lik muze pažnju" i "mora da se nakači na metoo". A šta je sa Stojom? Ona ne muze pažnju?
I vidim da je "pričala Stoja", nekakav argument. Samo ne znam na kojim osnovama.
I jaka je ta priča o svemoćnim porno studijima koji primoravaju nesrećne devojke tipa Stoja na nešto. Usput navodno silovanje se i nije desilo na poslu, pa da može da se primeni nekakav ugovor.
Adult actress and director Stoya accused him in a tweet of raping her, stating that he “held me down and fucked me while I said no, stop, used my safe word.” She later told The Guardian that she and Deen were not at work when it happened, and that she spoke out because “I couldn’t bear the thought any more that there might be something terrible happening to yet another woman at his hands, or more likely, at his cock, that she didn’t want, because I kept quiet.”
Mrzi me i da ponavljam šta znači to što je silovanje objavljeno nigde drugde nego tnjiteru.

Mnogo ubedljivije deluje teorija da su se ona i James Deen (bivši dečko) lepo dogovorili i digli sebi cenu i navukli još posla za koju desetinu hiljada dolara.
avatar

Posts : 1635
Join date : 2014-11-12

Re: feminizam i prikljucenija

Post by Anđe'o on Tue 28 Aug 2018, 18:04

Zanimljiv tekst  inače. Zaista je par porno studija prekinulo saradnju sa Deenom. Međutim, čovek i i dalje snima, više nego ikada.
avatar

Posts : 960
Join date : 2014-10-28

Re: feminizam i prikljucenija

Post by Agdw Hmlkh on Tue 28 Aug 2018, 18:32

eto, vidis da mozes i sam sve da iskopas


_____
The thing that so pleases me about DMT is that, you know, a lot of people will not take a psychedelic like LSD and Psilocybin or something because it lasts hours and hours and inevitably when dealing with things that last that long you're gonna end up dealing with 'your stuff'. Your anxieties, your fears, your this & that..  A lot of people dont care for that sort of thing, whether that's good or bad is another issue. With DMT -it lasts four minutes- and how *lost* can you get in an examination of childhood trauma in four minutes, especially when you've got hundreds of elves tugging at your coatsleaves?
avatar

Posts : 960
Join date : 2014-10-28

Re: feminizam i prikljucenija

Post by Agdw Hmlkh Today at 02:28

_____
The thing that so pleases me about DMT is that, you know, a lot of people will not take a psychedelic like LSD and Psilocybin or something because it lasts hours and hours and inevitably when dealing with things that last that long you're gonna end up dealing with 'your stuff'. Your anxieties, your fears, your this & that..  A lot of people dont care for that sort of thing, whether that's good or bad is another issue. With DMT -it lasts four minutes- and how *lost* can you get in an examination of childhood trauma in four minutes, especially when you've got hundreds of elves tugging at your coatsleaves?
avatar

Posts : 1635
Join date : 2014-11-12

Re: feminizam i prikljucenija

Post by Anđe'o Today at 18:39

Metoo se nastavlja
avatar

Posts : 1908
Join date : 2016-01-07

Re: feminizam i prikljucenija

Post by Djamolidine Abdoujaparov Today at 19:49

jel imamo negde diskusiju o sukobu radikalni feminizam vs. gender-identity theory? tzv terf war 

sad pročitao ovaj tekst, a i svašta nešto drugo u posl. vreme. u UK se prilično zakuvalo, još malo pa stiže krupna promena gender recognition act-a...
ukupno gledano, ovo što sam do sada pročitao me stavlja na stranu radikalnih feministkinja. to je valjda taj horseshoe theory na delu, kritikujmo identitatatatirajance(tm) kad preteraju, maltene kao neki ljubitelji jastoga 
avatar

Posts : 3294
Join date : 2014-10-28

Re: feminizam i prikljucenija

Post by Daï Djakman Faré Today at 20:29

ma da, debilana totalna. ja sam to iskljucivo pratio kod vanderlastice na tviteru, tako da sam ispratio vise dzenderisticka skretanja u corbyn-ovom labour-u i prateci backclash nego neku siru sliku. ali nisu radfemice identitarijanci u ovom sukobu nego su to upravo dzenderasi ™️ - radfemice su fazonu da zenu ultimativno definise biologija, a dzenderasi ™️ su fazonu da nije bitna biologija nego performiranje.

mozemo da otvorimo zasebnu temu pod nazivom 'terf war'  bounce


_____
--to give the metals back their alchemical significance that has been neglected since the beginnings of the industrial revolution
--to alienate common apparati/mechanismi to create a perpetuum mobile called Motor Sehn-Sucht--

Re: feminizam i prikljucenija

Post by Sponsored content


    Current date/time is Tue 18 Sep 2018, 22:56