На жалост ниси у праву. Ми тренутно немамо модел који нас неће убити као врсту, on the long run. И то је ужасан проблем.ostap bender wrote:ja ne mislim da je nasa kriza kriza ekonomske vec prvenstveno politicke misli
a future to believe in
- Post n°101
Re: a future to believe in
- Post n°103
Authoritarian Politics in the Age of Civic Illiteracy
- Post n°104
No Country for Old Man wrote:На жалост ниси у праву. Ми тренутно немамо модел који нас неће убити као врсту, on the long run. И то је ужасан проблем.ostap bender wrote:ja ne mislim da je nasa kriza kriza ekonomske vec prvenstveno politicke misli
Moguce, ali pitanje je i brzine. Ovako kako ide, to ce se desiti sooner rather than later.
- Post n°105
zvezda je zivot wrote:ja nisam siguran da uopste razumem kako idu taj njujorski prajmri. oktobarski rok vazi za vec registrovane independente, republikance i ostale da se registruju ko demokrate. a martovski rok je za neregistrovane da se registruju. el tako?
misim debilana u svakom slucaju, privatizovan politicki proces.
obrnuto. do oktobra moraš da se registruješ. a do marta je bilo da možeš da promeniš registraciju i postaneš demokrata.
- Post n°106
Bluberi wrote:Authoritarian Politics in the Age of Civic Illiteracy
E ovo je mnogo bolje od Monbiota (jel se tako bese zove?)
Problem, obrazlozenje, predlog resenja (cak i za koga glasati)
- Post n°107
Па да, него нисам хтео баш сасвим да мрачим. Уосталом, могући су и разни "jackpot" сценарији (види код Гибсона), не мора та апокалипса баш да буде ни тотална ни финална. Ал' ће да буде много јебено, и ускоро, ако се ствари сасвим драматично не промене. Бернијева победа би била корак у добром правцу, али на путу од хиљаду миља.Kinder Lad wrote:No Country for Old Man wrote:
На жалост ниси у праву. Ми тренутно немамо модел који нас неће убити као врсту, on the long run. И то је ужасан проблем.
Moguce, ali pitanje je i brzine. Ovako kako ide, to ce se desiti sooner rather than later.
- Post n°108
No Country for Old Man wrote:Па да, него нисам хтео баш сасвим да мрачим. Уосталом, могући су и разни "jackpot" сценарији (види код Гибсона), не мора та апокалипса баш да буде ни тотална ни финална. Ал' ће да буде много јебено, и ускоро, ако се ствари сасвим драматично не промене. Бернијева победа би била корак у добром правцу, али на путу од хиљаду миља.
Мени је 1 Сендерс само показатељ да је капитализам решио да сам доведе шумара да подели пацке, јер види да овако како иде неће се међу се договорити ни кад се све стумбеља у дно кланца, а камо ли на време. Па нек се то зове и социјализам, само нек живи капитализам.
_____
Nabij si u dupe duh vremena, ko zna možda ćeš zatrudneti
Where are you taking all those looks?
- Post n°109
NBC pul 50:48 za Hilari 
Edit. To je nacionalnu pul.

Edit. To je nacionalnu pul.
- Post n°110
Video sam jedan u kome vodi 6% u NY. Kad bi to bilo tacno bilo bi neke sanse. Ali i ma i drugih pollova...
_____
alt-lib
- Post n°112
60,000 Fewer Democrats in Brooklyn and No Clear Reason Why
- Post n°113
Neću da lažem, mislim da će Hillary pobediti sa 6-9%.
6% ne bi bila tragedija.
Naravno, nadam se čudu i dalje.
6% ne bi bila tragedija.
Naravno, nadam se čudu i dalje.
_____
alt-lib
- Post n°114
Ponoviću da ovo prerasta u mnogo jak pokret i da dobija na ubrzanju iz dana u dan i sigurno je da će biti ozbiljnog fajta u Kaliforniji. Hoću reći da izmiče iz ruku demokratskog establišmenta.
- Post n°115
Bluberi wrote:Ponoviću da ovo prerasta u mnogo jak pokret i da dobija na ubrzanju iz dana u dan i sigurno je da će biti ozbiljnog fajta u Kaliforniji. Hoću reći da izmiče iz ruku demokratskog establišmenta.
slažem se. zato nećemo izgubiti 15-20 razlike. Možda (možda) čak uspemo da "keep it tight" tipa 4-5%. To bi bio veliki uspeh. To bi bio ozbiljan pokazatelj da se klima menja i u tom slučaju bih bio optimista pred PA i ostalo.
- Post n°116
uf taj pogled ka kaliforniji dan pre ny primary-ja podseca na onaj pogled ka super tuesday-u uoci juzne karoline

_____
Always is always forever, as long as one is one
Inside yourself for your father, all is none all is none all is one
It's time we put our love behind you, the illusion has been just a dream
The valley of death and I'll find you, now is when on a sunshine beam
- Post n°117
Pitsburg, braćo Pitsburg, a ne Holivud i praporci.
_____
alt-lib
- Post n°120
Super je
No, malo me brine to što na ovoj dole slici ne mogu da pronađem jednu crnu osobu... Tj brine me malo više

No, malo me brine to što na ovoj dole slici ne mogu da pronađem jednu crnu osobu... Tj brine me malo više

_____
alt-lib
- Post n°121
Matt McDermott @mattmfm
Sanders campaign leaving NY tonight. Clinton campaign holding primary party tomorrow night in Times Square. Tells you all you need to know.
+ berni na tviteru stoji na 1.99 miliona folovera. neki interni cilj bio je da se dodje do 2 miliona pre njujorka.
Sanders campaign leaving NY tonight. Clinton campaign holding primary party tomorrow night in Times Square. Tells you all you need to know.
+ berni na tviteru stoji na 1.99 miliona folovera. neki interni cilj bio je da se dodje do 2 miliona pre njujorka.
_____
I just might be a black Bill Gates in the making
ploce sam presluso sto puta, al seriju necu gledati.
Ovo je evropski The Wire, samo iz ženskog ugla.
- Post n°122
a dobro. prvo, realno zna se da će ona pobediti, ali u razlici je fora. ako pobedi sa 5% neće se nešto mnogo radovati. drugo, šta, podbacio je za 10k followera, big deal. Ogromna je razlika sutra između poraza od 10% i poraza od 5%. world of difference
_____
alt-lib
- Post n°123
Realno ne postoji iako je igra nameštena.
- Post n°124
šta ne postoji?
_____
alt-lib
- Post n°125
Realno, kao realni ljudi u realnosti. Postoji nameštena igra, a realni ljudi su na ulicama. Tako da realnost nisu brojevi.
|
|