Alien vs. Anđus

Share
avatar

Posts : 13429
Join date : 2014-12-01

Re: Alien vs. Anđus

Post by Filipenko on Sun Jul 02, 2017 11:11 pm

Saga se nastavlja...


avatar

Posts : 11534
Join date : 2012-02-10
Age : 166

Re: Alien vs. Anđus

Post by ficfiric on Mon Jul 03, 2017 1:06 pm

Mirkara

Mirković žestoko optužio Vučića za trgovinu uticajem

https://tanjug.info/mirkovic-zestoko-optuzio-vucica-za-trgovinu-uticajem/

Na ovaj tekst treba dodati, da je od 2104. godine, od kada je Vučić organizovao sastanak (posle dogovora sa Anđusom i Milojicom Markovićem, a na kom su bili: Zorana Mihajlović, Ivica Kojić i Zoran Drobnjak), nakon kog firme Milojice Mrkovića dobijaju poslove do dana današnjeg u vrednosti od blizu 40.000.000.000. (milijardi dinara).

Tako čovek koji je kosio travu na autoputu zimi, čovek koji kupuje kuće po Bežanijskoj kosi  i koji je učestvovao u stvaranju PUTARSKE HOBOTNICE, i koji izbegava pravdu Države Srbije dugo godina, čovek koji u razne kabinete, raznih političara direktno nosi novac u torbama, nastavlja svoje haračenje Srbije, i svoju dugogodišnju praksu, a u petak postaje lažna žrtva jednog novinara.

Ovo govorim i pišem, kao bivši pomoćnik ministra saobraćaja, zaduženog za puteve, koji u svojoj težnji da radi svoj posao, to nije mogao, pa je sa svim tim upoznao i svog tadašnjeg šefa u Vladi i koordinatora svih službi bezbednosti Aleksandra Vučića.

Umesto da sve to ispita, kao čovek koji je na krilima borbe protiv korupcije dobio poverenje naroda, on ulazi u posao i prima ovakve i slične putare i naređuje da im se omogući da nastave dalje pljačku građana Srbije, bez tendera, kojim bi sve putarske firme mogle da prehranjuju svoje radnike, makar podjednako.

Vučić u najmanju ruku treba da podnese ostavku, a pravi državni organi, (a ne njegovi partijski poslušnici), da odrade istragu i utvrde činjenice:

- Zašto Vučić, kao koordinator službi bezbednosti i Predsednik Vlade Srbije, nije odbio da primi Milojicu Markovića i mnoge druge?

- Da li je Vučić bio upozoren da se u tom trenutku vode istražni postupci, kao i krivični postupci protiv Milojice Markovića?

- Da li je posao Predsednika Vlade, da prima sumnjiva lica, i daje nalog službenicima Vlade da mu omoguće da dobije posao i da „kako Vučić kaže, sad radi po zakonu“?

- Da li je imao informacije, koliko je puta i u kom vremenskom intervalu firma Europark kosila travu zimi i u kakvim je odnosima bila sa Nibes grupom, za šta sam ga lično upoznao kao pomoćnik ministra?

- Da li je Vučić stavljajući kartu Srbije (dok je još bio u opoziciji), znao ko od putara radi i zašto je nastavio da sarađuje sa svim putarima i da mu finansiraju kampanje, mnogi od njih?

- Zašto je na mesto direktora V.D. stanju zadržao Zorana Drobnjaka do današnjeg dana, i čime je ucenjivao Drobnjaka?

- Čije su mašine srušile Savamalu, pošto je odlično upoznat sa građevniskom operativom?

- Da li je namestio svim svojim bivšim drugovima koji nisu hteli da učestvuju u njegovom pustošenju Srbije, razne medijske i zakonske probleme, i da li im je, sa ljudima iz SNS otimao firme i gasio preduzeća?

- Da li je u službenim prostorijama Vlade Srbije, primao ili isplaćivao novac u kešu i kome?

- Da li je njegov savetnik Aleksa Jokić, čovek preko kog on utiče na banke i ostale državne firme, kao što su: Telekom, Aerodrom, PTT i ostali kome će koji posao da se obezbedi?

- Da li se oseća kao (kako on kaže odličan pravnik), TRGOVAC UTICAJEM, jer je kao Izvršni organ, mogao da utiče na sve ovo.

To su neka od pitanja koja bih na JAVNOM POLIGRAFU postavio Vučiću, a spreman sam da odgovorim na njegovo SVAKO PITANJE!!!

SAŠA MIRKOVIĆ, bivši pomoćnik ministra saobraćaja i bivši član GO SNS i bivši saradnik Aleksandra Vučića, kome je zbog toga što nisam hteo da izvrašavam njegova naređenja uništio sve što sam stekao u poslednjih 20 godina uspešne karijere.

P.S. Može da pokuša da me ubije, ili ućutka, pošto je već slao takve ljude, ali ja se neću više povlačiti, pred ovim lažnim moralistom Vučićem.


_____

Uprava napolje!
avatar

Posts : 16878
Join date : 2012-02-10

Re: Alien vs. Anđus

Post by xie saike on Mon Jul 03, 2017 1:11 pm

hehe bar da se ozbiljno pokolju gmazovi, al bojim se da nista od toga.


_____
U Srbiji vlada bezvezništvo, u pravom smislu te reči.
Želimir Žilnik

-----------------------------------------------------
Фолу-Уп Гроуп Боард
avatar

Posts : 13429
Join date : 2014-12-01

Re: Alien vs. Anđus

Post by Filipenko on Mon Jul 03, 2017 10:19 pm

ANĐUS OTEO 650.000 EVRA! Šokantni detalji istrage, Rodićev reketaš iznuđivao novac u ratama - ZAHTEVAO DA UVEK BUDE U KEŠU!

Novinar Dejan Anđus, koji je u petak uhapšen kada je iznudio 30.000 evra, dve i po godine ucenjivao jednog biznismena i uzeo mu ukupno 650.000 evra! Anđus se brani ćutanjem, ostaje u pritvoru 30 dana


Kontroverzni novinar Dejan Anđus (49), koji je u petak uhapšen na Novom Beogradu neposredno pošto je od ucenjenog biznismena uzeo kovertu sa 30.000 evra u kešu, ukupno je od ove svoje žrtve za dve i po godine oteo čak 650.000 evra, otkriva Informer!

Anđus, čije su reketaške laži poslužile gazdi 'Kurira' Aleksandru Rodiću da početkom juna danima brutalno napada predsednika Aleksandra Vučića, gotovo svakodnevno je ucenjivao svoju žrtvu i slao mu preteće SMS poruke (vidite okvir) tražeći čak 2,5 miliona evra!

Žuti hejteri ućutkani

Izvori Informera iz istrage otkrivaju da je Anđus novac uzimao u kešu i da je gotovo sve pare potrošio na putovanja i život na visokoj nozi.

- Verovali ili ne, to je trajalo pune dve i po godine! Anđus je svojoj žrtvi, biznismenu koji se bavi putarskim poslovima, novac iznuđivao u 'ratama' od po više desetina hiljada evra. Zahtevao je da to uvek bude u kešu i konstantno mu je pretio da će ga uništiti u medijima, da će zagorčati život i njemu i njegovoj porodici... Tako je uzeo ogromnih 650.000 evra, sve dok biznismenu proletos nije sve dojadilo, pa je slučaj prijavio policiji - objašnjava naš sagovornik.

Pošto je konačno u petak u beloj koverti dobio 'ratu' od 30.000 evra u apoenima od po 500 evra, Anđus je nonšalantno krenuo ka kafiću u blizini zgrade u kojoj živi

Kada su mu prišli policajci u civilu, počeo je da muca i da se vadi providnim izgovorima. Ekskluzivni snimak hapšenja otkriva da se Anđus inspektorima prvo pravdao da je u pitanju samo "naplata duga".

"Evo, prebrojte, tu je sve... To je 30.000 evra, toliko mi je čovek dugovao", rekao je Anđus, koji je, međutim, posle privođenja ipak odlučio da se brani ćutanjem.

Njemu je, u međuvremenu, Viši sud odredio pritvor do 30 dana zbog opasnosti da bi mogao da utiče na svedoke, ali i da ponovi krivično delo za koje se tereti.

Zanimljivo je da su se tokom vikenda na društvenim mrežama pojavili brojni branioci lika i dela Dejana Anđusa, među kojima i režiser Janko Baljak, glumica Bojana Maljević, predsednik NUNS Slaviša Lekić...

Oni su pokušali da Anđusa proglase žrtvom Vučićevog režima, i to dokazivali činjenicom da je koverta koju je Anđus uzeo od voje žrtve isuviše tanka i da u njoj sigurno nije bilo 30.000 evra u kešu!?!

"Gledam na TV Pink milion puta koverat koji drži Anđus prilikom hapšenja. Tanak, gotovo prazan. To nije koverat u kome je najmanje 60 puta 500 evra", napisao je reditelj Janko Baljak, dok je glumica Bojana Maljević ironično primetila da je i ona pre nekoliko dana dobila belu kovertu:

"Isuse, a ja pre neki dan isto preuzela belu kovertu. Kako bih dokazala da je u njoj bila pozivnica za izložbu Tito u Africi? Evo, ne znam."

Svi su se oni, međutim, naglo ućutali kada je objavljen snimak hapšenja na kome se lepo vidi kako Anđus otvara kovertu i iz nje vadi 30.000 evra u kešu! Žuti stručnjaci sada, dakle, odjednom više ne spominju ni tanku ni debelu kovertu!?!

UNS uporno uz Anđusa?!

Da stvar bude gora, u zaštitu reketaša Anđusa tokom vikenda posredno su stala i novinarska udruženja UNS i NUNS.

Tako je UNS, potpuno previđajući javno objavljene činjenice, zahtevao od nadležnih da "što pre predoče informacije o tom slučaju i saopšte da li je Anđus uhapšen zbog nekog kažnjivog dela koje nema veze sa novinarstvom ili zbog kritika na račun vlasti koje je iznosio u svojoj emisiji i intervjuima" (!?).

Udruženje novinara Srbije bi posle svih dokaza, objavljenih snimaka i SMS poruka trebalo da objasni javnosti koji se to novinarski posao naplaćuje na parkingu sa 30.000 evra u kešu?!
avatar

Posts : 11534
Join date : 2012-02-10
Age : 166

Re: Alien vs. Anđus

Post by ficfiric on Mon Jul 03, 2017 10:26 pm

Pominje li Informer cime ga je to ucenjivao Andjus, kad to vredi cak 650K evra?

Da li sve ovo znaci da nece biti Andjusove video kolumne na Informeru?

TOTALNI HIT! OD PONEDELJKA, 29. MAJA, VIDEO KOLUMNA DEJANA ANĐUSA, ekskluzivno na portalu Informer.rs!Kontroverzni sportski novinar, TV voditelj i analitičar, čiji oštri i originalni komentari aktuelnih događaja i stanja u srpskom sportu izazivaju pravu buru u javnosti, ponedeljkom i petkom snimaće autorsku video kolumnu ekskluzivno za naš portal!

Već u ponedeljak, 29. maja, tačno u podne, Dejan Anđus objaviće svoju prvu video kolumnu na portalu Informer.rs.
Novinar i TV voditelj poznat po tome što nema dlake na jeziku ni respekta prema sportskim "veličinama", u svojim video kolumnama baviće se najzanimljivijim i najaktuelnijim događajima u srpskom sportu.
I zato, već od ponedeljka 29. maja, ne propustite njegovu video kolumnu, samo na Informer.rs.
Ponedeljkom i petkom - tačno u podne sa Dejanom Anđusom!

http://informer.rs/vesti/drustvo/135913/TOTALNI-HIT-PONEDELJKA-MAJA-VIDEO-KOLUMNA-DEJANA-ANDJUSA-ekskluzivno-portalu-Informer


_____

Uprava napolje!
avatar

Posts : 13429
Join date : 2014-12-01

Re: Alien vs. Anđus

Post by Filipenko on Mon Jul 03, 2017 10:39 pmLepo primećeno. Ipak, ta kolumna nikad nije zaživela, niti je išta objavljeno, ako se dobro sećam.
avatar

Posts : 45793
Join date : 2012-06-10

Re: Alien vs. Anđus

Post by William Murderface on Tue Jul 04, 2017 9:38 am

Ovo je slucaj za paceta.

- On je mesecima pritiskao žrtvu, tražio, pokušavao da iznudi. Koji je to novinarski posao plaćen 30.000 evra za mesec ili dva? Anđus pominje da je partner u firmi. Kako je to postao? To se srpskim jezikom zove reket -  satanizacija preko medija, pretnje, iznuda, to je reket. Taktika je uvek ista kada se protiv nekoga vodi postupak - izađi u javnost i udri po Aleksandru Vučiću. Anđus nije priveden zato što je protiv Vučića, nego zbog reketiranja. Novčanice smo obeležili sa tužilaštvom, kako bismo utvrdili da je to taj novac – objasnio je Stefanović.


_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
avatar

Posts : 11534
Join date : 2012-02-10
Age : 166

Re: Alien vs. Anđus

Post by ficfiric on Tue Jul 04, 2017 9:48 am
Oni stvarno zele da prodaju pricu da se ovde radi o pretnji "satanizacijom preko medija"? Biznismen placa nekom klovnu, kome se 95% gledalaca smeje, 620 000 evra da ga ne pominje u ponocnom terminu na KCN3 a kad se cifra popela na 650 000, onda zakljucuje da je to mnogo pa ga prijavljuje policiji?


_____

Uprava napolje!
avatar

Posts : 13429
Join date : 2014-12-01

Re: Alien vs. Anđus

Post by Filipenko on Tue Jul 04, 2017 10:01 am

Pa ne, oni sreću slučaj na tu stranu, jer je jasno za šta je Milojica davao te stotine hiljada evra - da ga drže van zatvora i obezbede mu poslove sa državom. Sad pobrojati koliko ima takvih Milojica...
avatar

Posts : 11534
Join date : 2012-02-10
Age : 166

Re: Alien vs. Anđus

Post by ficfiric on Tue Jul 04, 2017 10:15 am

Ovo je takav zicer protiv Vucica, kao sunce cist dokaz da je cela ona prica o srpskom Eliot Nesu najcrnji kriminal, i nikom nista. Osim onog krmka niko ni rec nije progovorio o ovome.


Filipenko wrote:Sad pobrojati koliko ima takvih Milojica...

Imas koliko hoces, samo treba prelistati naslovne iz 2013-14. i popisati aktere. Prvo sto mi pada na pamet je Zbiljicev "sponzorski pul" u FKV - Matijevic, Gajic, itd. Svi oni su pre toga hapseni. Evo, Zbiljic ulazi u OKV i opet najavljuje veliki sponzorski pul.


_____

Uprava napolje!
avatar

Posts : 13429
Join date : 2014-12-01

Re: Alien vs. Anđus

Post by Filipenko on Tue Jul 04, 2017 3:32 pm

Dospeo u Stripformer.


avatar

Posts : 4699
Join date : 2015-08-14

Re: Alien vs. Anđus

Post by Veletin on Tue Jul 04, 2017 3:35 pm

avatar

Posts : 20435
Join date : 2014-10-27

Re: Alien vs. Anđus

Post by bruno sulak on Tue Jul 04, 2017 3:38 pm

iznuda se uzasno tesko dokazuje. ako idu ovom slininom logikom to je prakticno nedokazivo.


_____
The law provides us structure to guide us through paralyzing and trying times. But it requires us a vision to its procedures and higher purposes. Before we assume our respective roles in this enduring drama just let me say that when these frail shadows we inhabit now have quit the stage we'll meet and raise a glass again together in Valhalla.

Posts : 5052
Join date : 2016-06-25

Re: Alien vs. Anđus

Post by Zuper on Tue Jul 04, 2017 3:49 pm

Pa to je cilj.
Napredna krminalna banda je ovo uradila kao disciplinsku meru.
avatar

Posts : 20435
Join date : 2014-10-27

Re: Alien vs. Anđus

Post by bruno sulak on Tue Jul 04, 2017 3:52 pm

to sam i ja pomislio.


_____
The law provides us structure to guide us through paralyzing and trying times. But it requires us a vision to its procedures and higher purposes. Before we assume our respective roles in this enduring drama just let me say that when these frail shadows we inhabit now have quit the stage we'll meet and raise a glass again together in Valhalla.
avatar

Posts : 20435
Join date : 2014-10-27

Re: Alien vs. Anđus

Post by bruno sulak on Tue Jul 04, 2017 3:52 pm

to sam i ja pomislio.


_____
The law provides us structure to guide us through paralyzing and trying times. But it requires us a vision to its procedures and higher purposes. Before we assume our respective roles in this enduring drama just let me say that when these frail shadows we inhabit now have quit the stage we'll meet and raise a glass again together in Valhalla.
avatar

Posts : 4699
Join date : 2015-08-14

Re: Alien vs. Anđus

Post by Veletin on Tue Jul 04, 2017 4:04 pm

Цените да ће му суд забранити даље јавно дромбуљање у вези са овим.

Posts : 5052
Join date : 2016-06-25

Re: Alien vs. Anđus

Post by Zuper on Tue Jul 04, 2017 4:11 pm

Cenim da ce mu biti predocen scenarijo pustanja.
avatar

Posts : 16878
Join date : 2012-02-10

Re: Alien vs. Anđus

Post by xie saike on Tue Jul 04, 2017 4:17 pm

I danas okacio mirkovica na ti temu. Brt kurir mirkovic menadzer i andjus opozicija lol


_____
U Srbiji vlada bezvezništvo, u pravom smislu te reči.
Želimir Žilnik

-----------------------------------------------------
Фолу-Уп Гроуп Боард
avatar

Posts : 11534
Join date : 2012-02-10
Age : 166

Re: Alien vs. Anđus

Post by ficfiric on Tue Jul 04, 2017 4:26 pm

To sto ih je okacio ne znaci da su oni sad super. Sta treba raditi? Zaboraviti aferu zato sto su na drugoj strani Andjus i Mirkovic? Naravno da je u te poslove upletena Vuciceva gamad, ko bi drugi


_____

Uprava napolje!
avatar

Posts : 16878
Join date : 2012-02-10

Re: Alien vs. Anđus

Post by xie saike on Tue Jul 04, 2017 4:49 pm

pa ne, nego sad mirkovic kao nama otkriva toplu vodu, mada bih voleo da malo prosire onaj deo o tome koje su sve firme bukvalno oteli ljudima, ili ih prisilili da pogase.


_____
U Srbiji vlada bezvezništvo, u pravom smislu te reči.
Želimir Žilnik

-----------------------------------------------------
Фолу-Уп Гроуп Боард
avatar

Posts : 3202
Join date : 2014-11-07

Re: Alien vs. Anđus

Post by zvezda je zivot on Tue Jul 04, 2017 4:54 pm

ficfiric wrote:Ovo je takav zicer protiv Vucica, kao sunce cist dokaz da je cela ona prica o srpskom Eliot Nesu najcrnji kriminal, i nikom nista. Osim onog krmka niko ni rec nije progovorio o ovome.

pa de ces boljeg dokaza da nam je opozicija korumpirana na svaki nacin


_____
I just might be a black Bill Gates in the making

Pričam o onoj muzici koja ostaje čak i onda kada dragi ljudi odlaze.
avatar

Posts : 11534
Join date : 2012-02-10
Age : 166

Re: Alien vs. Anđus

Post by ficfiric on Tue Jul 04, 2017 4:58 pm

diktotar wrote:pa ne, nego sad mirkovic kao nama otkriva toplu vodu, mada bih voleo da malo prosire onaj deo o tome koje su sve firme bukvalno oteli ljudima, ili ih prisilili da pogase.

Naravno da znamo da su kriminalci, ali do sada nisam imao prilike da cujem nekog od clanova te kriminalne druzine da prica ovako nesto

- Nakon razgovora sa njima, Vučić je organizovao sastanak na kom su bili Zorana Mihajlović, Ivica Kojić i Zoran Drobnjak. Posle tog sastanka, firme Milojice Markovića dobijaju poslove, do danas u vrednosti od blizu 40 milijardi dinara.

- Milojica mu je svakog meseca zakidao njegov deo i to je nosio nekom drugom. Anđus je non stop slao poruke Vučiću, koje sam lično video. Marković je dugogodišnji sponzor svih stranaka. Pojedincima je kupovao kuće, kako bi mu obezbedili poslove u Ministarstvu saobraćaja i Putevima Srbije

- Taj veliki borac protiv kriminala i korupcije, Aleksandar Vučić, tražio mi je informacije i dokumentaciju o svim putarskim preduzećima. Kada pogledate danas, većina njih finansira SNS.

Jbg, ovo ne mozemo cuti od Svetlane Lukic ili Vesne Pesic vec od krmaka poput Mirkovica.


_____

Uprava napolje!
avatar

Posts : 16878
Join date : 2012-02-10

Re: Alien vs. Anđus

Post by xie saike on Tue Jul 04, 2017 5:00 pm

hm, pa ti kojima su oduzeti poslovi, firme i ostalo od strane vucica, isto su ih tako organizovali i stekli za vakta sadasnje opozicije, onog dela koji je vladao dakako. za juznu backu kad su preoteli, ovi nisu smeli da pisnu jer su muljali sa razvojnom bankom i prethodnom pokrajinskom vlascu.


_____
U Srbiji vlada bezvezništvo, u pravom smislu te reči.
Želimir Žilnik

-----------------------------------------------------
Фолу-Уп Гроуп Боард
avatar

Posts : 343
Join date : 2017-06-27
Location : Tunguzija

Re: Alien vs. Anđus

Post by Zastava 120m on Tue Jul 04, 2017 6:25 pm

diktotar wrote:hm, pa ti kojima su oduzeti poslovi, firme i ostalo od strane vucica, isto su ih tako organizovali i stekli za vakta sadasnje opozicije, onog dela koji je vladao dakako. za juznu backu kad su preoteli, ovi nisu smeli da pisnu jer su muljali sa razvojnom bankom i prethodnom pokrajinskom vlascu.

Zaista, šta je bilo npr. sa Dušanom Borovicom, čuvenim vojvođanskim kraljem puteva? Nešto je kao bio hapšen, ali ne sećam da je dalje bilo vesti o tome.


_____
I'm here now for six days
and nobody invited me for breakfast.

This morning they say, "Come for breakfast
with us, Arnold, have a nice breakfast."

Re: Alien vs. Anđus

Post by Sponsored content


    Current date/time is Sat Jul 21, 2018 3:49 pm