Poruke iz banovine
Vasin svet :: Sve živo :: Svašta nešto
Page 1 of 3 • Share •
Page 1 of 3 • 1, 2, 3 
Poruke iz banovine
tog ste vasića banovali jer je mp došao ovde da moli za ban istog. zapravo, nije ni molio nego je taj ton podsećao na vasudevin kad je isto tražio za buma, falilo je samo "ili on, ili ja"..
svi se pravite blesavi da ga mp nije provocirao, da mu nije (po sećanju) napisao: "isprdim ti se fašističkoj kevi u usta...želim ti sve najgore..." i sl. očito da je njemu, vasudevi, a oni sigurno nisu jedini, da se ne lažemo, ovde dozvoljeno da se na takav način opuste/olakšaju. to što su neki jednakiji od drugih je baš do jaja i uber kul(ovski), a onda se okupite negde zajedno i krenete da se prisećate kako ste jebali mamu ovom ili onom fašisti - uspeli ste u životu, šta li?
poruka ya bad musica: Bum mi je pretio mesanjem u realni zivot, iz cistog hira.

Marko M. Dabovic- Admin

Re: Poruke iz banovine
боље да нађеш како се или када ће се на овом гованцету од форума моћи да постављају илустрације.

метрочетник- Posts: 23
Ja sam rekao da ce ovaj forum biti veoma aljkavo odrzavan. A poruka ovima sto me skrnave i razvlace tamo na chit-chatu: znajte da ja sada slusam Mahlerovu 5. simfoniju, pripremam svinjetinu a la ossobuco i ispijam ladnu Smederevku, i pripremam svoja dela koja ce nastupiti u casu moje osvete, kad, sto kazu u "Svejku" primitivne seljacine, "wan ich kumm, wan ich kumm, wan ich wieda, wieda kumm" (kad ja jope` dodjem).

Marko M. Dabovic- Admin

то под 1.
Marko M. Dabovic wrote:
...pripremam svoja dela koja ce nastupiti u casu moje osvete, kad, sto kazu u "Svejku" primitivne seljacine, "wan ich kumm, wan ich kumm, wan ich wieda, wieda kumm" (kad ja jope` dodjem).
deutschmeisters из тог Швејка ког тако неквалификовано помињеш нису примитивне сељачине.
Last edited by метрочетник on Wed Feb 15, 2012 9:45 pm; edited 1 time in total (Reason for editing : сереш)

Jel? Hasek ih nije stedeo, a ja i ne znam koji su osim iz Svejka. Moze malo blize nesto, stvarno me zanima

Marko M. Dabovic- Admin

Marko M. Dabovic wrote:
Jel? Hasek ih nije stedeo, a ja i ne znam koji su osim iz Svejka. Moze malo blize nesto, stvarno me zanima
може.
они су примитивне немачке сељачине.
едит: ни они хашекове нису штедели, све зависи од тачке гледишта.

Marko M. Dabovic wrote:Ja sam rekao da ce ovaj forum biti veoma aljkavo odrzavan. A poruka ovima sto me skrnave i razvlace tamo na chit-chatu: znajte da ja sada slusam Mahlerovu 5. simfoniju, pripremam svinjetinu a la ossobuco i ispijam ladnu Smederevku, i pripremam svoja dela koja ce nastupiti u casu moje osvete, kad, sto kazu u "Svejku" primitivne seljacine, "wan ich kumm, wan ich kumm, wan ich wieda, wieda kumm" (kad ja jope` dodjem).
Да ми је наћи коме сам то позајмио Швејка још шездесетих... ал' те реченице, са све преводом у загради, се још живо сећам.
Него, гледам ти нешто светлог Саву на аватару... и као да му некако видим наочари, онако ленонско-троцкистичке, и све ми дође да је он неко стециште чича Драже и Распућина. Боље да не гледам даље, можда и јесте.

паће- Posts: 56

youtube.com/watch?v=9_KXTRLgdwQ
youtube.com/watch?v=0CqKzVDD9Rs
youtube.com/watch?v=PilkhrSmPN4
и тако даље...
а онда је дошло 'на србију шваба крете, па налете на српске бајонете...'
и царица зита.
youtube.com/watch?v=0CqKzVDD9Rs
youtube.com/watch?v=PilkhrSmPN4
и тако даље...
а онда је дошло 'на србију шваба крете, па налете на српске бајонете...'
и царица зита.

Koliko vidim, na forumu sa koga sam prognan vlada beskonacna dosada prosarana gnusnim uvredana. Kako se blizi dan povratka, osecam se sve vise kao vojnik koji se vraca sa izlaska u grad i polako koraca ka prijavnici.

Marko M. Dabovic- Admin

Vaso kad ti ban tamo prođe hoćeš da demontiraš ovo dikensovsko stecište otpadnika? I šta će onda biti, prodaješ li ga ili gasiš?

kapetanm- Posts: 16
Ма, гаси. Ево већ је и шћђ почео да изоставља, то је психичка припрема за повратак.

rasejani: kucao sam sa mobilnoga telefona, zato nije bilo domaćih znakova, cepidlako.
kapetanm: naravno da neću gasiti ovo sveto mesto, moj azil, moj hram!
kapetanm: naravno da neću gasiti ovo sveto mesto, moj azil, moj hram!

Marko M. Dabovic- Admin

Marko M. Dabovic wrote:rasejani: kucao sam sa mobilnoga telefona, zato nije bilo domaćih znakova, cepidlako.
ШГЈЗ, мој телефон зна латиницу :љ

ja sam jedini koji postuje na ovom forumu..pa dobro. tako mu je to.
nego Hella je preuzeo google.
idite na google translate i prevedite sledeću rečenicu sa srpskog na engleski:
muškarci su muškarci i muškarci bi trebalo da očiste kuću
nego Hella je preuzeo google.
idite na google translate i prevedite sledeću rečenicu sa srpskog na engleski:

Marko M. Dabovic- Admin

Marko M. Dabovic wrote:idite na google translate i prevedite sledeću rečenicu sa srpskog na engleski:
Мислиш, са српског назад на енглески?
Јер, у тој верзији сам га видео већ толико пута да више није ни смешно. У ствари, није било ни први пут.

Page 1 of 3 • 1, 2, 3 
Similar topics» Poruke za naše drage :(
» Uslov za slanje privatne poruke!
» Sveti Trifun
» ubacivanje slike
» Mozambik cajzla (Serinus mozambicus)
» Uslov za slanje privatne poruke!
» Sveti Trifun
» ubacivanje slike
» Mozambik cajzla (Serinus mozambicus)
Vasin svet :: Sve živo :: Svašta nešto