pescani: dve cece and others

Share
avatar

Posts : 20229
Join date : 2014-10-27

pescani: dve cece and others

Post by bruno sulak on Mon Apr 06, 2015 5:31 pm

sta ovo bi?

http://pescanik.net/obrisan-tekst/
Guest

Re: pescani: dve cece and others

Post by Guest on Mon Apr 06, 2015 5:58 pm

ovo je bio, kako kazu, poturen tekst.


[size=32]KO JE SAŠA MIRKOVIĆ?[/size]Saša Mirković je čudo neviđeno. Čovek bez važnosti vinuo se u vrh srpske politike, na način koji ni jedan politički analitičar ne može da objasni.

Odrastao je u borskom romskom naselju, a osnovnu školu završio u borskoj specijalnoj školi. Od tada nema zabeleške da je završio bilo koju dugu školu, čak – ni srednju. Možda se neka diploma, kasnije, i pojavila, ali – zna se kako. Saša preti, pljuje sve redom, koji mu ne udovolje, na svojoj (zaječarskoj) „Best“ televiziji, ucenjuje i preti. Međutim, ministarka Zorana Mihajlović „verifikovala“ je Sašino obrazovanje, kada je, pre dve-tri godine, braneći Sašinu poziciju pomoćnika ministra Mrkonjića na TV – decidirano jasno rekla: „Čega tu ima lošeg? Pa čovek (Saša) je diplomirani pravnik“. Iz specijalne osnovne škole, direktno dipl. pravnik! E, Zorana, Zorana! Ne bi ti to nikako rekla, da nisu lični interesi u pitanju. Ali, o tome ćemo kasnije. Međutim, ono što (možda) i Zorana ne zna, to je da je Saša Mirković, pre nešto više od dva meseca – magistrirao u Nikšiću! Majko mila!

Saša Mirković je, inače, posle Blagoja Spaskovskog, generalnog direktora RTB Bor – najveći „preletač“ u Srbiji. Promenio je, bar 4 partije! Dakle, SPS mu je bila najomiljenija partija sve dok mu je (godinama) besplatno davala prostor za njegovu estradnu firmu „Beoton“, na Studentskom trgu u centrali SPS-a. U to vreme, ne zna se ko je više „uskakao“, uzajamno, u zadnjicu: Saša Mirković Ivici Dačiću ili – obrnuto. Ljubav je išla toliko daleko, da je Ivica, tada u svojstvu ministra policije, išao na tamo neki vojvođanski salaš da bi prisustvovao proslavi jubileja u vidu 5 godina minorne firme „Beoton“, a u vlasničtvu Saše Mirkovića, estradnog menadžera! Zatim je Saša, sa sada ljutim neprijateljem Boškom Ničićem, osnovao stranku „Pokret za Krajinu“. Tikva je pukla, kada su se posvađali oko raznih mućki u Zaječaru i podele nelegalno stečenog novca. Onda je Saša prešao u seljačko-radničku stranku. Građani Zaječara, koji su kasno noću 20/21. maja 2012. prolazili kroz centar grada bili su svedoci kako majka i par Sašinih prijatelja – užurbano prefarbavaju fasadu sedišta Sašine radničko-seljačke stranke u boje Srpske napredne stranke i ističu zastavu SNS-a. U isto vreme crnpurasti Saša je već stajao iza pobednika predsedničkih izbora Tomislava Nikolića na pres konferenciji u Beogradu, pokušavajući da se namesti tako da bude vidljiv za mnogobrojne TV kamere. I to mu nije bilo teško, pošto je glava tih dimenzija – vidljiva i iz aviona (eventualno iz helikoptera MI-17).

Ali, da se malkice vratimo i na Sašinu noviju biografiju. Pored ucena, bahatog ponašanja, pretnji, vožnje po Zaječaru i okolnim selima u crnim džipovima, ovaj bahati član SNS-a, ima i značajnu kriminalnu prošlost. Pored već pomenutih muljačina sa Boškom Ničićem, tu je i velika prevara sa „lekom za sve“, takozvanom „zelenom kafom“. Saša je kupio 25 tona ove kafe po najnižoj ceni, a prodavao je po apotekama po petostruko višoj ceni. Kafu je kupovao jevtino, zato što joj je rok upotrebe bio prošao, što je on i znao. Načelnik policije u Boru, Boško Radičević, pokrenuo je istragu, po krivičnoj prijavi. Tada je za načelnika počeo pakao. Saša Mirković ga je, svakodnevno po tri puta – najbezočnije pljuvao na svojoj televiziji, iznoseći najgore neistine o privatnom životu Boška Radičevića, njegovih sinova i supruge. To je trajalo mesecima, gde je načelnik, u krajnjoj depresiji, morao da povuče sve prijave protiv Mirkovića.

Saša Mirković je, inače, pre pet godina – bio vinovnik teške saobraćajne nesreće u Grčkoj, u kojoj je smrtno stradala nama nepoznata Grkinja. Saša nije smeo u Grčku, pošto su ga tražili grčki pravosudni organi. Sada se svuda hvali kako mu je grčki premijer Aleksis Cipras jedan od najboljih prijatelja i kako nema problema da putuje u Grčku!!! (Inače, Saša Mirković je svima poznat kao patološki lažov).

Kao predsednik Skupštine opštine Zaječar, Saša Mirković nemilosrdno „reketira“ zaječarske privrednike, a i sve druge. Reklamiranje na njegovoj „Best“ televiziji moraju da imaju svi, bez obzira da li drže kiosk, bakalnicu ili neku firmu. I to mnogo košta. Najsmešnije, a i najindikativnije i istovremeno najtragičnije je – što moraju da se reklamiraju i Istorijski muzej grada Zaječara i lokalni fudbalski klub „Timok“!!! Takođe, Saša Mirković od svoje opštine godišnje naplati za svoju televiziju i 25 miliona dinara!!! (to kaže da je legalno). A, onda ode kod Vučića i traži vanredno povećanje opštinskog budžeta!!! Pa se time još i hvali!!! „Ja bio kod Vučića jutros, bla, bla…“. E, moj Vučiću, kakve ljude imaš oko sebe, pa se čudiš, zašto ti ne ide!!! U emisiji kod Olje Kovačević, u direktnom sučeljavanju sa smrtnim neprijateljem Boškom Ničićem, mahao je mnoštvom falsifikovanih dokumenata, ponavljajući više puta: „Ja sam član Glavnog odbora SNS-a!“ Aleksandar Vučić (verovatno) i ne zna, ko je ovog nepismenog prevaranta „ugurao“ u GO SNS-a. Ali, mnogi znaju. Potpredsednica Vlade Republike Srbije i ministarka saobraćaja Zorana Mihajlović (ista ona, koja je branila Sašinu „stručnu spremu“) glavna je „mentorka“ Saše Mirkovića. I to – ne bez razloga. Njih dvoje su partneri u infrastrukturnim „projektima“ u Zaječaru i okolini. Evo i nekih od njih. U centru Zaječara 45 godina postoji izuzetno racionalna raskrsnica, gde se semaforima veoma lako reguliše saobraćaj. Saša i ministarka Zorana, napravili su infrastrukturnu, saobraćajnu rugobu, tzv. „kružni tok“, koji je – za 50% – smanjio korisnu površinu ove raskrsnice i za toliko pogoršao protok vozila kroz istu. Samo par godina ranije, bivši gradonačelnik Zaječara Boško Ničić rekonstruisao je raskrsnicu po evropskim standardima!!! Dalje, u glavnoj ulici, pomenuti gradonačelnik je rekonstruisao i čuveni zaječarski „korzo“, popločavši ga granitnim pločama. Lepo i praktično. Saša i Zorana su, potpuno nepotrebno, proširili isti trotoar, ali najobičnijim asvaltom, suzivši glavnu ulicu za skoro dva metra!!! Takođe, napravili su nove trgiće i mostiće. Potrošili mnogo para. Najčudnije je (i najsumnjivije) je to, što Zoranino ministarstvo uopšte nije nadležno za uređenje saobraćajnica i gradskog prostora. Da li su se, njih dvoje, „talili“ u ovim „poslovima“ trebalo bi da ocene nadležni organi.

Ovo je samo deo „živopisne“ biografije velikog prevaranta Saše Mirkovića. Aco, Aco – šta čekaš!?

N.P.
Guest

Re: pescani: dve cece and others

Post by Guest on Mon Apr 06, 2015 6:48 pm

http://www.danas.rs/danasrs/drustvo/tuzilac_pokrenuo_istragu_mirkovic_podnosi_tuzbu_.55.html?news_id=299904
Guest

Re: pescani: dve cece and others

Post by Guest on Mon Apr 06, 2015 7:00 pm

Kvalitetno hakovanje.
avatar

Posts : 16878
Join date : 2012-02-10

Re: pescani: dve cece and others

Post by xie saike on Mon Apr 06, 2015 7:14 pm

ovo neko od ispaljenih novinara pisao?


_____
U Srbiji vlada bezvezništvo, u pravom smislu te reči.
Želimir Žilnik

-----------------------------------------------------
Фолу-Уп Гроуп Боард
avatar

Posts : 7943
Join date : 2014-12-12

Re: pescani: dve cece and others

Post by beatakeshi on Mon Apr 06, 2015 9:09 pm

Ja prvo pomislio na Sašu Mirkovića Micija.
Guest

Re: pescani: dve cece and others

Post by Guest on Mon Apr 06, 2015 9:32 pm

Uzgred receno, Pescanik ima serijal jako dobrih tekstova na temu helikopterske nesrece.
Guest

Re: pescani: dve cece and others

Post by Guest on Mon Apr 06, 2015 10:03 pm

burkholderia mallei wrote:ovo neko od ispaljenih novinara pisao?

sudeći po količini floskula, vrlo verovatno.

Re: pescani: dve cece and others

Post by Sponsored content


    Current date/time is Mon Jun 18, 2018 5:52 am