Madonna

kud_genijalci

Posts : 1158
Join date : 2012-02-10
Location : udbaška vikendica u Vražogrncima

Madonna Empty Madonna

Post by kud_genijalci on Mon Jun 17, 2019 9:10 pm

Madonna Mose-dajan

Da li će se ovo emitovati ili nestati u grešci 102503, ne znam.
Madona je imala subverzivni nastup na Evroviziji (što se mene tiče, ne smeta mi njeno falširanje, to je od vrućine i bezbedbosnih petnji i organizacionih teškoća). 
S vremenom sam počeo da se lepim na njen koncept i njen život bišve gladne sirotice, koja, kad se dočepala slave i para, pokušava da sebi udesi svaku ugodnost koja se može platiti novcem.
Ima svog kuvara, poslastičara, psihologa, pilates trenera, kondicionog trenera, doktora, kozmetičara, lekara opšte prakse, desetak slugu, baštovana i posebnu četu telohranitelja.
Ako.
Njen koncept je vrlo promišljen. Svaki LP je posebna priča, s porukama koje su s godinama išle od seksa i rušenja tabua, preko očijukanja s dark religion i spotovima nekim crvenim bemama i letećim crnim ženama, do prelaska na njuejdž nirvana modele razmišljanja, ali u svakoj toj fazi postojala je i diskretna socijalno-kritična nota proliberalnog šmeka. 

I, poslednjih godina, postala je omiljena meta napada svih i svakog. Pomislio bi čovek da je omrznutija od Prinsa u njegovom rodnom selu.
A nije. 
Iz slivnika se uspela na vrh, Gaj Riči ju je žestoko zajebao i za srce ujeo, a sada su joj najveće protivnice - godine, kučkice, koje lepršaju mesec po mese na kalendarima.


_____
Sergej je gori od Vučića. Obećavaju brzi voz za 2 godine a ukinuli i spori voz Bgd-N. Sad. Đilas je kataklizma. Žuta ljiga nas je upropastila.
паће

Posts : 20189
Join date : 2012-02-12
Location : Outest space!

Madonna Empty Re: Madonna

Post by паће on Tue Jun 18, 2019 3:09 am

Јбт, имали смо на зиду '77 неке њене фотке где стопира гола крај друма.

На крају ће јој накачити да је женски Боуви јер сваки пут измишља себи нов лик.


_____
  у ту битку не улазим јер, јебига, нећу да убијам, а они хоће, на то изађе.

  I can't possibly be out of my fucking mind, 'coz I'm still talking. That's the only mind I have.

    Current date/time is Fri Sep 20, 2019 2:08 pm