Srbija kao takva, dakle mimo Vučića

bruno sulak

Posts : 23079
Join date : 2014-10-27

Srbija kao takva, dakle mimo Vučića - Page 4 Empty Re: Srbija kao takva, dakle mimo Vučića

Post by bruno sulak on Wed Jan 31, 2018 5:43 pm

mislim da je u srpskom moguca dupla negacija.


_____
The law provides us structure to guide us through paralyzing and trying times. But it requires us a vision to its procedures and higher purposes. Before we assume our respective roles in this enduring drama just let me say that when these frail shadows we inhabit now have quit the stage we'll meet and raise a glass again together in Valhalla.
Gargantua

Posts : 11790
Join date : 2015-11-22

Srbija kao takva, dakle mimo Vučića - Page 4 Empty Re: Srbija kao takva, dakle mimo Vučića

Post by Gargantua on Wed Jan 31, 2018 5:48 pm

nije problem dupla negacija.

npr umesto "pisanim na osnovu" moralo bi stajati "pisani su na osnovu" da bi imalo smisla.
ili da umesto tačke na kraju ide ", su netačni."

ovako rečenica visi u vazduhu.
avatar
Guest

Srbija kao takva, dakle mimo Vučića - Page 4 Empty Re: Srbija kao takva, dakle mimo Vučića

Post by Guest on Wed Jan 31, 2018 7:50 pm

deca od kuci do skoli onaj pandur sa yt, to je kolegijum kg univerziteta. manje vise to je i cela srbija danas.
avatar
Guest

Srbija kao takva, dakle mimo Vučića - Page 4 Empty Re: Srbija kao takva, dakle mimo Vučića

Post by Guest on Wed Jan 31, 2018 8:15 pm

klasicna srbija

http://rs.n1info.com/a361005/Vesti/Vesti/Anesteziolozi-nece-u-salu-jer-aparati-nemaju-potvrdu.html


ali zato zapocet azuran inspekcijski nadzor zgrada koje nisu jos uvek odredile upravnika stanarskog, pod pretnjom kazni.


Last edited by Arkady Ivanovich on Wed Jan 31, 2018 8:15 pm; edited 1 time in total
Santino

Posts : 1812
Join date : 2014-10-31

Srbija kao takva, dakle mimo Vučića - Page 4 Empty Re: Srbija kao takva, dakle mimo Vučića

Post by Santino on Wed Jan 31, 2018 8:15 pm

recenica je ne samo gramaticki nemoguca, vec je besmislena na bilo kom jeziku.


_____
I don't have pet peeves, I have major psychotic fucking hatreds
паће

Posts : 19176
Join date : 2012-02-12
Location : chuckshire

Srbija kao takva, dakle mimo Vučića - Page 4 Empty Re: Srbija kao takva, dakle mimo Vučića

Post by паће on Wed Jan 31, 2018 9:02 pm

Gargantua wrote:aj što su džukci, nego je 4. pasus gramatički nemoguć.

Само фали глагол, дакле имаш ствар са којом се ништа не догађа и која ништа не ради. Отприлике као споменик. Оном ко ју је срочио.


_____
  ja ovde pričam da li je plavo brže od kiselog i da li je tesno žuće od hladnog.
 this is the time of second class struggle.
Gargantua

Posts : 11790
Join date : 2015-11-22

Srbija kao takva, dakle mimo Vučića - Page 4 Empty Re: Srbija kao takva, dakle mimo Vučića

Post by Gargantua on Sat Feb 10, 2018 8:53 am

Ma kakva presuda, sad ću ja da vam kažem šta je šta
-----

Dugalić: Banke imaju pravo naplate troškova obrade kredita
Beta

09.02.2018. 13:59 33

Generalni sekretar Udruženja banaka Srbije Veroljub Dugalić rekao je da banke imaju pravo da naplate troškove obrade kredita i da se u ugovoru klijenta i banke o kreditu navode uslovi pod kojima se odobrava.

On je na konferenciji za novinare povodom odluke Apelacionog suda u Beogradu da banka nije imala pravo da naplati troškove obrade kredita jednom klijentu koji je tužio banku, rekao da se taj sud pozvao na Zakon o obligacionim odnosima, a da kreditni odnos između klijenta i banke uređuju još dva zakona.

"U presudi Apelacionog suda prema kojoj banka nije imala pravo da naplati troškove obrade kredita sud se pozivao na Zakon o obligacionim odnosima, na član 1.065 u kome stoji da banka za pozajmljena sredstava naplaćuje kamatu", rekao je Dugalić, odgovarajući na pitanje novinara da li banke imaju pravo da naplaćuju troškove obrade kredita.

Sud nije uzeo u obzir, kako je rekao, sledeći član istog zakona u kome se navodi da se ugovorom o kreditu utvrđuje iznos pozajmice, kamata i uslovi pod kojima je kredit odobren.

Dodao je da član Zakona o obligacionim odnosima, na koji se pozvao Apelacioni sud i ne zabranjuje da se naplate troškovi obrade kredita.

Zakon o bankama i Zakon o zaštiti korisnika finansijskih usluga i ugovor između banke i korisnika kredita bliže regulišu, kako je rekao, vrstu i visinu naknade troškova prilikom odobravanja kredita.

Dugalić je rekao da se manipuliše i dopisom Narodne banke Srbije, koja je sredinom prošle godine predložila bankama da standardizuju troškove, ali je njihov odgovor bio da je to nemoguće zbog različitih vrsta i iznosa kredita i različitih klijenata.

On je rekao da u svim zemljama, pa i u zemljama EU, predviđena naplata nadoknada koja je, zavisno od vrednosti kredita, izražena u procentualnom i fiksnom iznosu i da su ranije donete dve presude u Jagodini i Beogradu kojima se odbacuje tužba dva klijenta protiv banaka zbog naplate troškova obrade kredita.
Filipenko

Posts : 15913
Join date : 2014-12-01

Srbija kao takva, dakle mimo Vučića - Page 4 Empty Re: Srbija kao takva, dakle mimo Vučića

Post by Filipenko on Sat Feb 10, 2018 9:42 am

Sad ce to da sredi i razjasni sofisticirana Ana Brnabic. 


Srbija kao takva, dakle mimo Vučića - Page 4 Ana-brnabic-jpg_660x330
Sotir

Posts : 2730
Join date : 2016-10-04

Srbija kao takva, dakle mimo Vučića - Page 4 Empty Re: Srbija kao takva, dakle mimo Vučića

Post by Sotir on Sat Feb 10, 2018 10:01 am

Ha, taman sam ih tužio za to, pošto su donete pravosnažne presude.

Nije sporno da naplate troškove obrade kredite, ali ne mogu da naplate za isti posao nekom 200 a nekom 2000 evra.

Inače, što govnari ne kažu kako to da su banke otvoreno i protivzakonito pokušale da ukradu desetine miliona evra, a niko nije odgovarao ili kažnjen za to
beatakeshi

Posts : 10499
Join date : 2014-12-12

Srbija kao takva, dakle mimo Vučića - Page 4 Empty Re: Srbija kao takva, dakle mimo Vučića

Post by beatakeshi on Wed Feb 14, 2018 11:51 pm

pescanik wrote:V.d. dekana Filozofskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, profesor Danijel Sinani, nastavlja sa učešćem u sistematskom prikrivanju plagijata Slobodana Cvejića. U skladu sa univerzitetskim propisima, v.d. dekana je bio obavezan da inicira formiranje Etičke komisije, kojoj bi se mogla podneti prijava. Ignorisao je moje mnogo puta ponavljanje zahteve da se ova komisija formira.
Sociolog sam; Cvejićev plagijat i njegovo organizovano prikrivanje zanimaju me pre svega kao društvena pojava. Analizu koju sam tim povodom načinio poslao sam kao naučni članak pod naslovom Društveno-naučni smisao Cvejićevog plagijata časopisu Antropologija 4. septembra 2017. Prenosim rezime ovog članka:
„U članku se na osnovu plagijata koji je Slobodan Cvejić uneo u knjigu Socijalna ekonomija iz knjige Komparativna analiza uloge civilnog društva u pružanju usluga socijalne zaštite na zapadnom Balkanu ispituju osobine primenjenih istraživanja koje naučnici zaposleni na univerzitetu izvode za potrebe političkih naručilaca. Obraćena je pažnja na ulogu upotrebe praktično-tehničkog znanja u svrhu društveno-integrativnog znanja i apologije status quoa. Uzroci površnog empirizma lišenog teorijske utemeljenosti, vremenske dimenzije i metodološke otvorenosti objašnjeni su uticajem vladajućih snaga globalnog društva koje su naručioci istraživanja i osobinama društvene organizacije saznajne delatnosti.“
Od zamenika urednika časopisa Antropologija, Marka Piševa, dobio sam 13. septembra 2017. mejl u kojem me je, uz zahvaljivanje na poslatom članku, obavestio da:
„… upravo skupljamo radove za treći ovogodišnji broj; čim vaš članak prođe recenzentske procedure, dobićete obaveštenje od mene ili od sekretara časopisa.“
Za status teksta interesovao sam se 22. novembra, 1. decembra i 22. januara. Nijednom nisam dobio odgovor. Broj 3 časopisa Antropologija za 2017. pojavio se 13. februara 2018. bez mog teksta. Tekst je progutalo ćutanje redakcije, odnosno njenog glavnog urednika. Glavni urednik časopisa Antropologija jeste v.d. dekana, profesor Danijel Sinani.
Kao v.d. dekana i kao urednik naučnog časopisa, profesor Danijel Sinani daje primer nekolegijalnosti. Naime, dok sam kao član Kadrovske komisije Filozofskog fakulteta Univerziteta u Beogradu obavljao svoju dužnost, pretrpeo sam, prema očekivanju, različite posledice. Kada su te posledice dobile karakter uznemiravanja moje porodice u porodičnoj kući, podneo sam ostavku na članstvo u komisiji Nastavno-naučnom veću i tadašnjem dekanu, profesoru Vojislavu Jeliću.1
Navodim tekst moje ostavke od 9.12.2016:
„Podnosim ostavku na članstvo u Kadrovskoj komisiji Izbornog veća i Nastavno-naučnog veća Filozofskog fakulteta, zbog odsustva reakcije odgovornih organa Filozofskog fakulteta na pritiske i zastrašivanja zbog mog delovanja kao člana Kadrovske komisije, kao i zbog ugrožavanja sigurnosti moje porodice.
Za vreme procesa unapređivanja plagijatora prof. dr Slobodana Cvejića bio sam izložen sledećim pritiscima, o kojima sam obaveštavao kolege:
20. oktobra 2016, nekoliko sati pre objavljivanja Izveštaja komisije, član Komisije prof. dr Vladimir Vuletić uputio je mejl članovima Odeljenja za sociologiju, u kojem piše sledeće:
‘kao sto je jasno iz prilozenog dopisa, predlog za moj izbor je uputio Centar za primenjena drustvena istrazivanja a ne doc Vukelic. [Doc. dr Jelisaveta Vukelić je predsednica Centra za primenjena društvena istraživanja koja je potpisala predlog Savetu REM za izbor prof. dr Vuletića u Upravni odbor Radio TV Srbije – prim. V.I.] Dakle osoba koja se predstavlja kao doktor socioloskih nauka imenom Lenjina ponovo LAZE kao sto je LAGAO i u slucaju navodnog plagiranja, gde je tvrdio da je Cvejic plagirao sadzaj iz knjige dr Vukovica.
Govno od coveka, koje se samo iz razloga uskracenosti za bludne seksualne usluge ne preza od javnog klevetanja kolega poseze za niskim i providnim optuzbama kolega, ne zasluzuje drugo nego da bude odstranjen sa Filozofskog fakulteta.
Ukoliko i kolega Radonjic, potvrdi da je od njega, kao i od kolege Cvejica i mene, redovni prof. Ilic trazio navedene seksualne usluge da ne bi bio doveden u pitanje njegov [Cvejićev – prim. V.I.] izbor u vise zvanje, mislim da je to dovoljon razlg da se na narednoj sednici zatrazi da prof Ilic odstupi sa mesta koje trenutno zauzima na Odeljenju i Fakultetu.
Naravno, cak i u slucaju da to potvrdi, kolegu Radonjica i njegovog mentora to ne abolira od laznog predstavljanja u zvanju sociologa.
vise nego srdacan pozdrav
Vladimir’
Na koju konkretnu vrstu seksualnih usluga prof. dr Vladimir Vuletić misli ukazao je u mejlu kojeg je poslao istog dana, takođe svim članovima Odeljenja za sociologiju:
Naravno, ne zelim Odeljenje da opterecujem zahtevom da dopuni dnevni red predlogom da Eticka komisija fakulteta ispita slucaj seksualnog uznemiravanja mene od strane prof. Ilica uz obrazlozenje da me je doticni u vise navrata seksualno uznemiravo trazeci da mu dozvolim da mi citiram njegove reci “popusi” onu stvar. To cu, naravno, uraditi sam.’
Nisam ni na koji način odgovarao ni na ovaj ni na druge mejlove prof. dr Vuletića, člana Komisije za izradu izveštaja.
Potom sam od njega dobio poruku putem mobilnog telefona, sa sledećim sadržajem:
‘A sada prenesi javno i sadrzaj ovog sms, a onda cu da te raskrinkam sto si trazio da mi pusis kurac svaki put kad ti Sneza nije bilatu a zvao si me kao da razmatramo teorijske probleme sociologije… picko i givno od coveka.’
Nisam odgovorio ni na ovu poruku, ali sam je, radi svoje zaštite, prosledio članovima Odeljenja za sociologiju preko elektronske pošte, bez komentara.
Član Komisije prof. dr Vladimir Vuletić nije predočio nikakve dokaze za svoje tvrdnje. Dekanu Filozofskog fakulteta podneta je disciplinska prijava protiv prof. dr Vladimira Vuletića 21.10.2016. Takođe su tog dana otkazani časovi iz Metodologije socioloških istraživanja, zato što je dekan procenio da je zbog pretnji ugrožena bezbednost prof. Ilića.
27. i 28. oktobra t.g., dok sam u pauzi ručavao u restoranu Proleće, preko puta mene, prvi put u mom životu, sedele su pristojno obučene mlade osobe koje su me periodično fotografisale. Obavestio sam o tome svoje kolege.
Pošto je bilo utvrđeno da sam sedim u restoranu, preko Fejsbuka sam dobio poziv od nepoznate mlade žene za „zabavu“, sa fiktivnog profila. Pretpostavljam da se radilo o pokušaju moje kompromitacije. Obavestio sam o tome svoje kolege.
Krajem oktobra i početkom novembra nailazio sam, prvi put u životu, u više navrata otvorenu dvorišnu kapiju moje kuće u Zrenjaninu i ispreturanu nusprostoriju. Ništa nije bilo ukradeno. Kapija je takva da se ne može sama, niti slučajno, otvoriti. Obavestio sam o tome svoje kolege.
Pošto sam o ovome obaveštavao kolege, oni su me, na svoju inicijativu, shvativši pretnje ozbiljno, u toku novembra pratili do garaže u kojoj parkiram automobil, da ne bih bio pretučen.
Nemam nikakvih dokaza o tome ko je ovo organizovao.
Obraćanje policiji povodom pretnji prof. dr Vuletića, predsednika upravnog odbora RTS, ili povodom upravo navedenih činjenica, bilo bi bez svrhe, i poslužilo bi samo mom ucenjivanju od strane policije. Posle slučajeva braće Vučića i Malog, i, posebno, posle Savamale, nemoguće je verovati da će policija postupati po zakonu. S obzirom na razvoj afere Indeks, ne može se imati ništa više poverenja ni u sudove.
Ne bavim se politikom, ni biznisom, ni kriminalom. Pritisci su mogli doći samo iz akademskih krugova. Mentalno sam uravnotežen i posve nesklon paranoidnom načinu razmišljanja.
Pošto dekan odbija da procesuira moju prijavu podnetu protiv prof. dr Vladimira Vuletića 21. oktobra 2016. zbog ugrožavanja sigurnosti i vređanja, podnosim ostavku na članstvo u kadrovskoj komisiji Izbornog veća i Nastavno naučnog veća. Istina je da je Statutarna komisija Univerziteta u Beogradu potvrdila da je iniciranje moje „zamene“ koju je 15. septembra izvelo Odeljenje za sociologiju bilo nestatutarno, ali je istina i da su moja bezbednost i bezbednost moje porodice ugroženi; uveren sam da je sve to zbog toga što sam na kadrovskoj komisiji odbio da glasam za unapređenje plagijatora prof. dr Slobodana Cvejića. Ne znam ko je organizovao mobing, ali, znam da dekan u proteklih sedam nedelja nije učinio ništa da bi me od njega zaštitio, i pored disciplinske prijave podnete 21. oktobra t.g.“2
Gde je taj Disident kada je najpotrebniji???
disident

Posts : 5529
Join date : 2016-03-28

Srbija kao takva, dakle mimo Vučića - Page 4 Empty Re: Srbija kao takva, dakle mimo Vučića

Post by disident on Thu Feb 15, 2018 12:56 am

tu sam  Srbija kao takva, dakle mimo Vučića - Page 4 2304934895
ilic govori istinu ukratko


_____
Admin
disident

Posts : 5529
Join date : 2016-03-28

Srbija kao takva, dakle mimo Vučića - Page 4 Empty Re: Srbija kao takva, dakle mimo Vučića

Post by disident on Thu Feb 15, 2018 1:02 am

i nije ovo mimo vucica, bar sto se tice dva aktera na drugoj strani


_____
Admin
William Murderface

Posts : 51454
Join date : 2012-06-10

Srbija kao takva, dakle mimo Vučića - Page 4 Empty Re: Srbija kao takva, dakle mimo Vučića

Post by William Murderface on Thu Feb 15, 2018 1:08 am

Baš to htedoh da primetim.


_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
plachkica

Posts : 10261
Join date : 2014-11-06

Srbija kao takva, dakle mimo Vučića - Page 4 Empty Re: Srbija kao takva, dakle mimo Vučića

Post by plachkica on Thu Feb 15, 2018 1:09 am

nego, je l proslava stotog rođendana smilje avramov za ovu temu?
danas ima tekst o proslavi, ali ne navode zvanice.
smilja je mnogo srećna i mnogo ponosna, posebno na svoj rad u prosveti,
koji bi tek trebalo da da rezultate.
disident

Posts : 5529
Join date : 2016-03-28

Srbija kao takva, dakle mimo Vučića - Page 4 Empty Re: Srbija kao takva, dakle mimo Vučića

Post by disident on Wed Feb 28, 2018 11:25 am

Kondo brate intervenisi i povuci neke veze ako imaš  sad il nikad
Srbija kao takva, dakle mimo Vučića - Page 4 Fb_img23


_____
Admin
Xexoxical Endarchy

Posts : 2368
Join date : 2015-07-20

Srbija kao takva, dakle mimo Vučića - Page 4 Empty Re: Srbija kao takva, dakle mimo Vučića

Post by Xexoxical Endarchy on Wed Feb 28, 2018 3:55 pm

jbt, objavis joj sliku u domacem tabloidu i zena momentalno izgleda tolko lokalno(srpski) ko da joj se preci nisu milenijumima pomerili iz trougla valjevo-cacak-uzice Srbija kao takva, dakle mimo Vučića - Page 4 1233199462


_____
Spomen-naplatna rampa "Zoran Babić"
Filipenko

Posts : 15913
Join date : 2014-12-01

Srbija kao takva, dakle mimo Vučića - Page 4 Empty Re: Srbija kao takva, dakle mimo Vučića

Post by Filipenko on Thu Mar 01, 2018 6:29 pm

Srbija kao takva, dakle mimo Vučića - Page 4 VR1FinGIzabran novi predsednik i članovi upravnog odbora Američke privredne komore

Srbija kao takva, dakle mimo Vučića - Page 4 Jelena-Pavlovic

Na Generalnoj skupštini Američke privredne komore (AmCham) predstavljeni su rezultati rada tokom 2017. godine, a glasanjem kompanija članica izabran je većinski deo novog Upravnog odbora. Za predsednicu UO AmCham -a izabrana je dosadašnja prva potpredsednica Jelena Pavlović, generalna direktorka kompanije Philip Morris International. U novom sastavu, prvi potpredsednik će biti Branislav Savić, direktor fabrike Ball Packaging Europe Belgrade, dok je za drugog potpredsednika Upravnog odbora izabran Kventin Roje (Quentin Royer), generalni direktor Delhaize Srbija. Predstavnici kompanija članica odabrali su i četiri nova člana UO, među kojima su Nikolas Hauvert (Nicolaas Houwert), generalni direktor hotela Hilton, Vladimir Čupić, Direktor predstavništva za Srbiju Atlantik Grupe, Branko Mitrović, izvršni direktor korporativnih poslova Telenora, Marko Jović, Menadžer tima za regulatorne, pravne i institucionalne poslove, Vip mobile. Član UO Dragan Lupšić, direktor za odnose sa javnošću i komunikacije kompanije Coca-Cola Hellenic, kao i sekretar blagajnik Igor Lončarević, izvršni direktor KPMG, ostaju na mandatu.Srbija kao takva, dakle mimo Vučića - Page 4 57dd79c3c36188bf138b46ba
A ovo mi je poseban hit, kao da su pitali neko ministarstvo vlade Srbije:Pavlović je istakla da će fokus aktivnosti u ovoj godini biti na reformama poreskog sistema i efikasnosti Poreske uprave, daljem suzbijanju sive ekonomije, podsticanju eUprave, kao i na poboljšanju propisa u oblasti zdravstva i životne sredine.Oni i ne kriju da su gubernatori, dok njihovi botovi prosipaju kletve u stilu samo da Srbija ne postane ruska gubernija.


Srbija kao takva, dakle mimo Vučića - Page 4 1475352808757
avatar
Guest

Srbija kao takva, dakle mimo Vučića - Page 4 Empty Re: Srbija kao takva, dakle mimo Vučića

Post by Guest on Thu Mar 01, 2018 6:35 pm

zabluda da ce te kompanije i ti tzv privrednici svojim know how unaprediti i razviti nase drustvo, je bila gore ludilo od plata od 10000 dojce maraka vuka draskovica i hleba od 3 dinara vojislava seselja. naprotiv, oni posto su prejaki za ovo trziste samo koriste sve njegove rupcage i mogucnosti muljacine da bi maksimizirali svoje profite bez trunke zelje da zaista unaprede bilo sta. sto kaze moj drugar (bivsi) sa pozicije u jednoj stranoj banci, boli nas uvo, ljudima trebaju bankarske usluge i krediti, a moze nam se da dizemo cene kolko ocemo.
Mr. Moonlight

Posts : 3969
Join date : 2017-11-27

Srbija kao takva, dakle mimo Vučića - Page 4 Empty Re: Srbija kao takva, dakle mimo Vučića

Post by Mr. Moonlight on Thu Mar 01, 2018 7:01 pm

interesuje me šta bi rekao liječniku sa istim stavom
avatar
Guest

Srbija kao takva, dakle mimo Vučića - Page 4 Empty Re: Srbija kao takva, dakle mimo Vučića

Post by Guest on Thu Mar 01, 2018 7:11 pm

ne znam, dobrih lekara je ovde sve manje, bas je skoro stradao jedan zestoki fan politike sns, ugrobarili ga lekari u ns, pa je jedva naso u bg da ga ponovo operise covek koji se slucajno tu zatekao, jer je vec duze vreme preseljen sa poslom i zivotom u svedsku. inace stalno kenja taj lik da je svaki dan sve bolje u srbiji, na svakom nivou. reko vazi. 

nije bas ni najsretnije poredjenje, jer su lekarske usluge kod nas jos uvek daleko jeftinije nego na zapadu, a bankarske provizije i kamate skuplje, plus ovde postoji mogucnost da bankari naplacuju gomilu troskova koji tamo nisu dozvoljeni da se naplacuju.
ja sam se cudio zasto je veterinar koji mi je prosle godine operisao psa, inace vrhunski ortoped koji u svetu promovise svoje tehnike i visoko je kotiran, jos uvek ovde. medjutim on pokriva celu bivsu sfrj, i sve granicne zemlje eu pa i sire, tako da mu je sasvim ok da nastavi da zivi u beogradu.
avatar
Guest

Srbija kao takva, dakle mimo Vučića - Page 4 Empty Re: Srbija kao takva, dakle mimo Vučića

Post by Guest on Mon Mar 05, 2018 10:30 pm

ne znas sta je bolje, sto nisu kontrolisali, ili da ih je kontrolisala neka nakazna sluzba septicke jame  Srbija kao takva, dakle mimo Vučića - Page 4 3579118792

nije bata zivadinovic (inace bardov sin, pilot) lud kad kaze er srbija me vidjet nece makar vozio bicikli

Kako je nedavno objavio BIRN, interna istraga u Er Srbiji je otkrila da je od 2014. do 2017 godine kompanija angažovala 56 pilota preko firme AviGo, od čega njih 40 odsto nije podvrgnuto bezbednosnoj proveri.


U izveštaju, čije je nalaze objavio BIRN, navodi se da procedura prilikom angažovanja pilota u Er Srbiji podrazumeva da nadležni iz odeljenja Letačkih poslova popunjavaju zahtev i šalju ga službi za ljudske resurse koja zatim celokupnu dokumentaciju prosleđuje službi Obezbeđenja koja obavlja bezbednosnu proveru kod nadležnih organa. Ova procedura nije poštovana pa je samo u 2017. 12 pilota letelo bez da su prošli kroz bezbednosne provere.
„Ovo kao posledicu može da ima suspenziju dozvole srpske nacionalne aviokompanije za obavljanje vazdušnog saobraćaja… ukoliko bi došlo do bilo koje od navedenih posledica, to bi ozbiljno narušilo ugled kompanije… Ovo je ozbiljan propust koji predstavlja znatan rizik za bezbednost putnika i samu aviokompaniju“, stoji u izveštaju, navodi BIRN.
Podsetimo da je pre nešto više od dva meseca, sa aviona Er Srbije otpao deo, nakon poletanja sa sofijskog aerodroma, posle čega je avion morao da se vrati nazad. Prema pisanju medija, vazduhoplovne vlasti su tada ocenile da je u pitanju ozbiljan incident oko kojeg je povedena istraga. Niko nije povređen.btw svaka cast na ludoj hrabrosti ljudima koji se usudjuju da koriste usluge er srbija
bruno sulak

Posts : 23079
Join date : 2014-10-27

Srbija kao takva, dakle mimo Vučića - Page 4 Empty Re: Srbija kao takva, dakle mimo Vučića

Post by bruno sulak on Mon Mar 05, 2018 10:51 pm

https://insajder.net/sr/sajt/vazno/10348/U-Srbiji-100000-radnika-u-industriji-odeće-i-obuće-radi-za-200-evra.htm


_____
The law provides us structure to guide us through paralyzing and trying times. But it requires us a vision to its procedures and higher purposes. Before we assume our respective roles in this enduring drama just let me say that when these frail shadows we inhabit now have quit the stage we'll meet and raise a glass again together in Valhalla.
Zuper

Posts : 8522
Join date : 2016-06-25

Srbija kao takva, dakle mimo Vučića - Page 4 Empty Re: Srbija kao takva, dakle mimo Vučića

Post by Zuper on Tue Mar 13, 2018 4:23 am

Preso medjed zaledjenu Drinu,

OPREZ Mrki medved šeta našim krajem (foto)

http://www.loznicainfo.com/oprez-mrki-medved-seta-nasim-krajem-foto/

Srbija kao takva, dakle mimo Vučića - Page 4 Medved-na-putu

Srbija kao takva, dakle mimo Vučića - Page 4 2304934895
avatar
Guest

Srbija kao takva, dakle mimo Vučića - Page 4 Empty Re: Srbija kao takva, dakle mimo Vučića

Post by Guest on Tue Mar 13, 2018 9:17 am

medved iz poljske od pre godinu i vise dana. dakle nikakve veze nema ni sa bosnom ni sa srbijom

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114871,21382474,odlowiono-niedzwiedzia-ktory-przechadzal-sie-jezdnia-za-wczesnie.html
avatar
Guest

Srbija kao takva, dakle mimo Vučića - Page 4 Empty Re: Srbija kao takva, dakle mimo Vučića

Post by Guest on Tue Mar 13, 2018 9:21 am

to vrte po tviteru vec mesec dana, i isti medved je vidjen svuda u bosni i pola zapadne srbije

Srbija kao takva, dakle mimo Vučića - Page 4 Empty Re: Srbija kao takva, dakle mimo Vučića

Post by Sponsored content


    Current date/time is Wed Jun 26, 2019 7:05 pm