Naprednjakluk

Share
avatar

Posts : 12644
Join date : 2012-02-10
Age : 166

Re: Naprednjakluk

Post by ficfiric on Wed Aug 22, 2018 8:39 pm

Невиђено улизиштво Вучићу и Глишићу, и невиђене увреде за све остале!

http://uns.org.rs/desk/media-news/64748/nevidjeno-ulizistvo-vucicu-i-glisicu-i-nevidjene-uvrede-za-sve-ostale.html

У емисији телевизије Студио Б, прошле среде, градоначелник Ваљева Слободан Гвозденовић је вређао и омаловажавао, не бирајући речи, све осим Александра Вучића, Дарка Глишића и, наравно, себе.


Гвозденовић је, у једночасовној емисији телевизије Студио Б, вређао и омаловажавао поједине новинаре. 
Онај НУНС, који ми је упутио неки допис неког Лекића, само нариче... Какво извештавање са Градског већа. Нема новинари шта да траже на седницама Градског већа. Сви добију дневни ред Градског већа и саопштење. Па ми не можемо да радимо од њих, њихових штиклица, њихових тоалета. Па нећу ја да гледам нечије бре фирмиране љубавнице, наложнице моћних које себе предстваљају као неке извештаче. Шта има ја њих да гледам, да оне са оним штиклама пролазе кроз салу и премештају микрофоне како који члан Градског већа говори. Е, па не може!
На Скупштини су новинари присутни, али ни ту не умеју да се понашају. Имам утисак да су поједине родитељи више тукли кад су били мали, да би били бољи. Али изгледа да су закаснили. Они се понашају тако да добацују, да ударају у рачунар, куцају... Човече, па они развијају само палчеве и прсте, ништа друго не могу да развију, ни једну вијугу у мозгу...
Новинари седе заједно са одборницима. Па није народ бирао новинаре, него је бирао одборнике и то представља вољу народа. Нико никоме не ускраћује, па постоји директан ТВ пренос на најгледанијој телевизији, Вујић телевизији, и све друге телевизије су ту. Преноси и Радио Ваљево директно, свако ко није у могућности да гледа, он слуша у бутику, колима... јавност је потпуно обезбеђена. Али је проблем што они нас одборнике хоће да дресирају да будемо учтиви и понизни пред дресираним медијима. Е, па то не може!
Ја као градоначелник који полажем рачуне одборницима, а не тим медијима, не могу да дозволим једну некултуру и једно понашање које није ни за циркус. Код тих новинара еволуција бре иде уназад или су доказ Дарвинове теорије еволуције. Ако нису васпитани, постоје установе за преваспитавање, а постоје и установе за медицинску помоћ за оне који то не могу да схвате. Проблем је у томе, колико који медији добија. Па у том њиховом еволутивном ланцу исхране они су на најнижем нивоу. А можда и не припадају том ланцу исхране. Поједини бре припадају козметичком еволутивном ланцу...  То је неколицина која хоће увек исту причу, да град држи под унутрашњом окупацијом. Да господин Поћута каже ко ће да осване на овом или оном порталу. То више неможе! Не дам! Нећу! И не може!
Кад читате те медије, које пишу о томе шта, ко и колико ко троши, видите тачан списак њиових душевних патњи и тачан водостај глупости који могу да изнесу... Читајући те медије можете да научите како не треба бити новинар. Али нећу да се упуштам у њихове когнитивне способности и њихово знање, јер то би нас одвело у тамну ноћ.
Гвозденовић је, у једночасовној емисији телевизије Студио Б, одговорио и на питање да ли је тачно да је избацио новинаре са балкона Центра за културу? (Новинара Напреда Слободана Ћирића и фоторепортера Колубарских Ђорђа Ђоковића, прим.аут.)
- Ја сам дошао са својим сарадницима да гледам концерт Амадеус бенда. У полумраку, ја нисам видео да су новинари. Осетио сам да су људи пијани, јер се то по задаху осећа. Они су могли да се превале глат да падну са те терасе... Нисам никога удаљио, скренуо сам пажњу директору да људи бауљају, гледају чудно, осећа се алкохол. Не могу ја да сносим одговорност за некога. Нисам ни видео, не знам ни који су новинари. Били су у неким шортсевима, да ли су дошли са плаже или шта... што бих ја то морао да знам. 
Интервју у целини погледајте ОВДЕ.


_____

Uprava napolje!
avatar

Posts : 12644
Join date : 2012-02-10
Age : 166

Re: Naprednjakluk

Post by ficfiric on Wed Aug 29, 2018 9:51 amSAŠA MIRKOVIĆ USMRTIO POZNATU GLUMICU U UDESU NA SITONIJI!? Otkriven dokument koji je dugo skrivao od očiju srpske javnosti!

https://www.kurir.rs/crna-hronika/3111111/sasa-mirkovic-usmrtio-poznatu-glumicu-u-udesu-na-sitoniji-otkriven-dokument-koji-je-dugo-skrivao-od-ociju-srpske-javnosti

Nekadašnji predsednik Skupštine grada Zaječara Saša Mirković je u junu 2011. učestvovao u saobraćajnoj nesreći na putu Nea Mudijana na Sitoniji, u kojoj je poginula poznata grčka glumica Eftimija Metagicinu.

Kako stoje stvari, Mirković je godinama pokušavao da drži ovaj događaj daleko od očiju srpske javnosti, piše današnji Alo.

Iako je učestvovao u nesreći, u kojoj je nesrećna žena smrtno stradala, on nikada nije bio osuđen na kaznu zatvora, uprkos tome što je protiv njega pokrenut krivični postupak.

Dokument, do kojeg je došao Alo, dokazuje da je Mirković preko svog advokata tražio da stupi u kontakt s doktorkom, koja je slučajno prolazila svojim kolima kada se dogodila saobraćajna nesreća i pružila prvu pomoć preminuloj glumici. Mirkovićev advokat Vasilos Farmakis pokušao je da stupi u kontakt sa doktorkom, kako bi ona bila svedok odbrane Saše Mirkovića na suđenju.

U pismu advokata Vasilosa Farmakisa, napisanom u ime Saše Mirkovića, navode se imena njegovih roditelja, kao i to da je nastanjen u Beogradu. Pored toga, opisano je i šta se konkretno dogodilo 24. juna 2011, oko 18.10 časova, na putu Nea Mudanja- Sitonija.

- Smrtno je stradala Eftimija Metagicinu (ime oca Agelos) zbog saobraćajnog udesa. U vezi sa ovim udesom, u kome je učestvovalo vozilo gorenavedene smrtno povređene osobe i moje, koje sam ja lično vozio, angažovala se policija u Poligirosu, a na mesto udesa pristigla su kola Hitne pomoći Agiosa Nikolaosa na Halkidikiju. Dok su stigla kola Hitne pomoći, prvu pomoć povređenoj osobi ukazala je Radoljubka Radosavljević, suvozač u mojim kolima, lekar, hirurg-ginekolog, ali istovremeno i drugi lekar-hirurg, vozač vozila koje je naišlo u tom trenutku, koji se parkirao kako bi i on pružio prvu pomoć, koliko bi to bilo moguće. Zbog moje prenapetosti, nisam ni pomislio da tražim i nisam ni tražio podatke tog lekara-hirurga, pre nego što ode s lica mesta. Ali, njegovo svedočenje smatra se neophodnim radi istine, a ojačaće moje tvrdnje na krivičnom suđenju koje je pokrenuto protiv mene zbog ubistva iz nehata. Jedina informacija koju imam jeste da je gorenavedeni lekar hirurg, da stanuje u Solunu i možda radi u bolnici „Ipokratio“ - stoji u pismu koje je napisano u Mirkovićevo ime.

U pismu se dalje moli da se ovaj dokument dostavi svim lekarima gorenavedene specijalizacije, koji su članovi Udruženja lekara u Solunu, ili na bilo koji drugi način za koji bude smatran shodnim, da se zatraži ime navedenog lekara.

Saša Mirković nije bio dostupan za komentar o ovom događaju.


_____

Uprava napolje!
avatar

Posts : 8706
Join date : 2014-12-12

Re: Naprednjakluk

Post by beatakeshi on Wed Aug 29, 2018 10:11 am

Ceca ima vladiku? Srpska Privatizovana Crkva.
avatar

Posts : 4423
Join date : 2017-11-16
Location : Nosgoth

Re: Naprednjakluk

Post by KinderLad on Wed Aug 29, 2018 1:10 pm

Vladika Cecinski i sve Estradije
avatar

Posts : 1537
Join date : 2016-05-29

Re: Naprednjakluk

Post by Creepy Uncle on Wed Aug 29, 2018 1:21 pm

Karići su imali privatnog patrijarha, šta kurac.


_____
His black Porsche said “Gypsy” on it, and he wore a scarf around his head. He used to be a ballerina, and he was homosexual, and very hot for Iggy’s parts—body parts—and “yen” is a term that William Burroughs uses a lot describing the craving for heroin. So in “Lust for Life” there’s a line, “Here comes Johnny Yen again, with liquor and drugs and a sex machine,” and that’s Gypsy Johnny coming up to Wonderland Avenue with his scarves and his drugs and his motorized dildos and whatever else he had, his balloons full of Mexican heroin that was killing all of us.
avatar

Posts : 2063
Join date : 2016-01-07

Re: Naprednjakluk

Post by Djamolidine Abdoujaparov on Sat Sep 01, 2018 7:36 pm

Opštinski odbor SNS Majdanpek saopštio je danas da su "batinaši iz Saveza za Srbiju napali dva njihova omladinca, oteli im izborni materijal" i vređali ih.

"Batinaši iz Saveza za Srbiju jutros su napali dvoje omladinaca iz naše stranke, oteli i pocepali im izborni materijal koji su delili građanima, i urlali na njih i prisutne građane" rečeno je u saopštenju.


Napadači su, kako se navodi, vikali: "Nećete nam vi zabraniti da uzimamo pare iz katarskih ambasada i od Velikog brata. Ko ste vi da govorite da ne smemo da tučemo žene i da lopovi ne smeju nikada više da pljačkaju narod i državu. Još jednom pomenite da je Boško ljotićevac i fašista, Đilasove milione, Jeremićeve veze sa Muslimanskom braćom, i završićete  u kanalu".
avatar

Posts : 12644
Join date : 2012-02-10
Age : 166

Re: Naprednjakluk

Post by ficfiric on Sat Sep 01, 2018 8:02 pm_____

Uprava napolje!
avatar

Posts : 18797
Join date : 2012-02-10

Re: Naprednjakluk

Post by xie saike on Sat Sep 01, 2018 11:45 pm_____
U Srbiji vlada bezvezništvo, u pravom smislu te reči.
Želimir Žilnik

-----------------------------------------------------
Фолу-Уп Гроуп Боард

Posts : 1729
Join date : 2012-02-10

Re: Naprednjakluk

Post by kapetanm on Sun Sep 02, 2018 4:45 pm

Smejte se vi, covek danas pronasao resenje za kliziste. Jebo inzenjere, prenosi se celo brdo
avatar

Posts : 12644
Join date : 2012-02-10
Age : 166

Re: Naprednjakluk

Post by ficfiric on Sun Sep 02, 2018 4:58 pm

_____

Uprava napolje!
avatar

Posts : 2431
Join date : 2017-11-27

Re: Naprednjakluk

Post by Mr. Moonlight on Sun Sep 02, 2018 5:01 pm

nisu imali korektor pa su morali da prelepe


_____
    .i.

When I Get Low, I Get High.

Writing in the book of life, a chapter of insanity
avatar

Posts : 4045
Join date : 2016-03-28

Re: Naprednjakluk

Post by disident on Sun Sep 02, 2018 5:05 pm


ako sns moze da stane u dve slike


_____
Admin
avatar

Posts : 2164
Join date : 2016-06-09

Re: Naprednjakluk

Post by ♏ on Tue Sep 04, 2018 8:32 am

Babićev stajling, kô inner babuška.

avatar

Posts : 609
Join date : 2015-01-20

Re: Naprednjakluk

Post by katamaran on Wed Sep 05, 2018 6:39 pm

Sa tviteraOvaj covek postoji  (posle vidim da se i ovde pominje direktorka)

http://www.kosovskopomoravlje.net/info/?subcat=local&newsf=766

Za direktorku jos nisam siguran

edit: postoji i direktorka

http://www.desankamaksimovickk.edu.rs/%D0%B7%D0%B0%D0%BF%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B8-2/

edit 2: covek predaje biologiju, evo i njega na spisku zaposlenih


_____
Belaj Boy
avatar

Posts : 5975
Join date : 2015-05-16

Re: Naprednjakluk

Post by No Country on Wed Sep 05, 2018 7:09 pm

Сачекај да ажурирају списак.
avatar

Posts : 18797
Join date : 2012-02-10

Re: Naprednjakluk

Post by xie saike on Mon Sep 10, 2018 10:52 pm

he govno bolesno, svi u zatvor da se zaposle ko u castle rock
_____
U Srbiji vlada bezvezništvo, u pravom smislu te reči.
Želimir Žilnik

-----------------------------------------------------
Фолу-Уп Гроуп Боард
avatar

Posts : 1537
Join date : 2016-05-29

Re: Naprednjakluk

Post by Creepy Uncle on Mon Sep 10, 2018 11:19 pm

uuu kako zajebano i tudjinski taj zatvor izgleda, potpuno drugacije od ovih nasih zatvora austrougarsko-sovjetske skole. pravi americki maximum security.
video sam ranije fotke ali kad se pored prodje uzivo - stvari stoje mnogo ozbiljnije.


_____
His black Porsche said “Gypsy” on it, and he wore a scarf around his head. He used to be a ballerina, and he was homosexual, and very hot for Iggy’s parts—body parts—and “yen” is a term that William Burroughs uses a lot describing the craving for heroin. So in “Lust for Life” there’s a line, “Here comes Johnny Yen again, with liquor and drugs and a sex machine,” and that’s Gypsy Johnny coming up to Wonderland Avenue with his scarves and his drugs and his motorized dildos and whatever else he had, his balloons full of Mexican heroin that was killing all of us.
avatar

Posts : 12644
Join date : 2012-02-10
Age : 166

Re: Naprednjakluk

Post by ficfiric on Mon Sep 10, 2018 11:22 pm

_____

Uprava napolje!
avatar

Posts : 48242
Join date : 2012-06-10

Re: Naprednjakluk

Post by William Murderface on Mon Sep 10, 2018 11:26 pm

Jbt.


_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
avatar

Posts : 10111
Join date : 2015-11-22

Re: Naprednjakluk

Post by Gargantua on Mon Sep 10, 2018 11:31 pm

Kad ovi budu glavili ćorku nadam se da zatvor neće zapošljavati nikog i da će samo baciti ključ...

Posts : 6203
Join date : 2016-06-25

Re: Naprednjakluk

Post by Zuper on Mon Sep 10, 2018 11:32 pm

To je to.
Sprdnja sa drzavom.
avatar

Posts : 18797
Join date : 2012-02-10

Re: Naprednjakluk

Post by xie saike on Mon Sep 10, 2018 11:33 pm

kuda dalje druze damidjicu


_____
U Srbiji vlada bezvezništvo, u pravom smislu te reči.
Želimir Žilnik

-----------------------------------------------------
Фолу-Уп Гроуп Боард
avatar

Posts : 9202
Join date : 2014-11-06

Re: Naprednjakluk

Post by plachkica on Mon Sep 10, 2018 11:34 pm

sad došla da postavim
avatar

Posts : 10111
Join date : 2015-11-22

Re: Naprednjakluk

Post by Gargantua on Mon Sep 10, 2018 11:35 pm

Okačeno prošle godine
avatar

Posts : 48242
Join date : 2012-06-10

Re: Naprednjakluk

Post by William Murderface on Mon Sep 10, 2018 11:38 pm

Ne znam kako vi, ali ja se osećam mnogo spokojnije sad kad znam da je sudbina kosovskih pregovora u rukama 1 ovakvog cara.


_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije

Re: Naprednjakluk

Post by Sponsored content


    Current date/time is Fri Nov 16, 2018 11:55 pm