BGD izbori

Share
avatar

Posts : 4643
Join date : 2015-08-14

Re: BGD izbori

Post by Veletin on Tue Sep 26, 2017 11:53 am

Kondo wrote:kakva im ono zastava odozada?

Flag / Pro Russian Separatists / Eastern Ukraine
http://footage.framepool.com/mov/454-891-474.mp4

avatar

Posts : 11504
Join date : 2012-02-12
Location : сви јунаци ником поникоше

Re: BGD izbori

Post by паће on Tue Sep 26, 2017 11:55 am

Mr.Pink wrote:i meni ta njuska prva zapala za oko.

Накапљи млаког чаја од камилице, испери то.


_____
памтим савршено - не сећам се кад сам последњи пут нешто заборавио
They say you can't have a cake and eat it too. Then they say "have a cake".
avatar

Posts : 41201
Join date : 2012-06-10

Re: BGD izbori

Post by William Murderface on Tue Sep 26, 2017 1:47 pm

радоначелник Београда Синиша Мали изјавио је данас да ће највероватније поднети оставку пре краја мандата и да се највероватније неће кандидовати на наредним изборима у Београду.
„Највероватније нећу бити кандидат на наредним изборима и највероватније ћу поднети оставку пре краја мандата, али одлазим поносан на све што је у претходне три године урађено у граду”, рекао је Мали новинарима пре почетка седнице Скупштине града.
На питање да ли ће београдски избори бити одржани у децембру, како се спекулише, Мали је рекао да то није питање за њега, да ради свој посао и да се не бави политиканством.
Упитан шта мисли о Николи Селаковићу као кандидату за градоначелника Мали је кратко рекао:
„Никола Селаковић је мој пријатељ и сјајан човек”.
Мали је додао да је претходни градоначелник Драган Ђилас оставио дуг од 1,18 милијарди евра, што је по глави становника око 630 евра.
„Ми смо у протекле три године тај дуг успели да смањимо за 455 милиона евра и сада је он негде око 280 евра по глави становника. Са 20 одсто дефицита у буџету дошли смо, за само ове три године, на шест или седам”, истакао је Мали.
Како је додао, за време мандата Драгана Ђиласа 2013. године укупан губитак свих јавних предузећа био је две милијарде динара.
Укупна профит истих тих предузећа прошле године била је више од девет милијарди динара, нагласио је Мали и додао да сада предузећа раде у функцији грађана Београда и да градска власт од тог новца инвестира у канализацију, водовод, асфалт, нове вртиће и нове Домове здравља.
„Мени је сада потпуно јасно због чега сам био предмет, најпрљавије, најодвратније кампање и против мене и против моје породице у протекле три године и сада када видим ко је кандидат на другој страни онда видим и ко је новац у кампању против мене уложио протеклих година, а то су Драган Ђилас и његови тајкуни”, оценио је Мали.
У августу ове године укупно незапослених на територији града Београда је 90.628 лица, рекао је Мали у додао да, када је Ђилас одлазио са власти тај број био је око 108.000.
„Боримо се за свако ново радно место. Када су Ђилас и Шапић били овде имали сте три јавна градилишта, а сада их имате јавних 60…велики број инвеститора долази овде, завршили смо Икеу, Хилтон се завршава, Београд на води расте”, нагласио је Мали и истакао да тренутно у Београду има 1.111 градилишта.
Он је оценио да Ђилас све време прави кампању за свој повратак да би имао могућност да „пљачка и да настави да ради оно што је радио пре”.
„Није се он сетио трудница, него је оставио дуг према трудницама од 350 милиона динара, дуг који смо ми вратили” рекао је Мали.
На питање о случају Савамала и да ли и иза тог случаја стоји Драган Ђилас Мали је рекао:
„Што се тиче Савамале ја сам свој став рекао. Очекујем да надлежни органи ураде свој део посла као што јесу, па нека кажу ко иза тога стоји”.
Упитан да ли зна ко ће бити кандидат за градоначелника он је одговорио одрично.
„Не знам ко ће бити кандидат, није ни важно. Моја позиција и мој став је такав да ћу подржати сваког кандидата који својом вољом, снагом и енергијом настави путем да Београду буде боље, да је интерес грађана Београда превасходни интерес”, истакао је Мали.


_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
Guest

Re: BGD izbori

Post by Guest on Tue Sep 26, 2017 4:25 pm

avatar

Posts : 1390
Join date : 2016-06-09
Location : Business Factory

Re: BGD izbori

Post by  on Tue Sep 26, 2017 9:46 pmavatar

Posts : 4643
Join date : 2015-08-14

Re: BGD izbori

Post by Veletin on Tue Sep 26, 2017 9:58 pm

avatar

Posts : 5889
Join date : 2015-11-22

Re: BGD izbori

Post by Gargantua on Tue Sep 26, 2017 10:01 pm

jeste, 100 miliona
avatar

Posts : 5889
Join date : 2015-11-22

Re: BGD izbori

Post by Gargantua on Wed Sep 27, 2017 7:39 am

Guest

Re: BGD izbori

Post by Guest on Wed Sep 27, 2017 7:41 am

tri posta gore
avatar

Posts : 5889
Join date : 2015-11-22

Re: BGD izbori

Post by Gargantua on Wed Sep 27, 2017 8:07 am

A bre slep sam
avatar

Posts : 7350
Join date : 2015-03-20

Re: BGD izbori

Post by Kondo on Wed Sep 27, 2017 9:58 am

♏️ wrote:
novi header za forum, ako nam prezupc rokne krokodile


_____
I was faced with a choice at a difficult age
Would I write a book? Or should I take to the stage?
But in the back of my head I heard distant feet
Che Guevara and Debussy to a disco beat
avatar

Posts : 41201
Join date : 2012-06-10

Re: BGD izbori

Post by William Murderface on Wed Sep 27, 2017 10:09 pm

Gradonačelnik je juče izjavio da će najverovatnije podneti ostavku pre kraja mandata i da se u tom slučaju neće kandidovati na narednim izborima u Beogradu, dodavši da je za „kampanju protiv njega“ kriv bivši gradonačelnik iz Demokratske stranke Dragan Đilas.
Danas, i dalje neprecizan, naglasio je da odluka u vezi sa njegovom ostavkom zavisi od toga kada budu zakazani gradski izbori, a da će je podneti samo u slučaju prevremenih izbora.
„Ja sam rekao da ako su izbori u redovnom roku, onda nema potrebe za ostavkom“, kazao je Mali danas._____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
avatar

Posts : 5889
Join date : 2015-11-22

Re: BGD izbori

Post by Gargantua on Sat Sep 30, 2017 10:12 am

Uslov za Đilasa - dogovor o budućoj političkoj ulozi


Koalicija Jankovića, Jeremića i Đilasa stavila bi Šutanovca u vrlo težak položaj, tvrdi obavešteni izvor Danasa


Uskoro predstoji finalni sastanak Dragana Đilasa, Saše Jankovića i Vuka Jeremića, na kome bivši gradonačelnik i bivši lider DS treba konačno da se dogovori sa novim liderima opozicije o koaliciji za izbore u Beogradu, tvrdi obavešten izvor Danasa sa političke scene.

Đilas navodno na tom sastanku, prema rečima našeg sagovornika, treba da odgovori na uslov Jankovića i Jeremića da posle izbora neće preuzeti nikakvu političku ulogu, odnosno neće osnovati svoju partiju sa kojom će dalje samostalno nastupati. U slučaju da se Đilas na to obaveže, moguć je odgovor da on bude zajednički kandidat Jankovićevog Pokreta slobodnih građana i Narodne stranke Vuka Jeremića, tvrdi naš sagovornik. Ovaj uslov Đilasu, prema rečima izvora Danasa, proizilazi iz istraživanja po kojima ovaj blok ima velikih izgleda na izborni uspeh. Međutim, taj uspeh bi Đilas mogao da pripiše sebi i da se pozicionira kao lider opozicije. Na političkoj sceni smatra da će beogradski izbori biti ti koji će konačno morati da pokažu ko je lider opozicije. Zajednička lista od 110 kandidata za odbornike, zasad ne predstavlja naročiti problem.

Dogovor Đilasa sa Jankovićem i Jeremićem, prema našem sagovorniku, stavlja u izuzetno nepovoljan položaj Demokratsku stranku Dragana Šutanovca. Ne samo što Šutanovac mora da se takmiči sa bivšim čelnicima DS, nego i sa Jankovićem koji je bio kandidat DS na predsedničkim izborima i zato je svaka odluka za njega loša. Ukoliko se priključi bloku slobodnih građana i narodnjaka, to će značiti da DS već drugi put nema svog partijskog kandidata na važnim izborima. Ukoliko se pak, odluči za samostalni nastup, u velikoj je opasnosti da ostane ispod cenzusa što zaista može da znači kraj Demokratske stranke. Jedino u težem položaju je možda Boris Tadić sa svojom Socijaldemokratskom strankom. Prema našem sagovorniku, bez obzira na lične korektne odnose sa Tadićem, zbog toga što je on živi simbol "prethodne vlasti" koju je Srpska napredna stranka pobedila, izuzetno je laka meta za kampanju vlasti protiv opozicije. Zbog toga u ovom trenutku niko ne želi Tadića pored sebe na bilbordima. Uzgred, u široj javnosti nije mnogo zapaženo da se prvi put posle mnogo vremena Tadić pojavio zajedno sa funkcionerima svoje bivše DS - ove nedelje na pomenu nekadašnjem gradonačelniku Beograda Nenadu Bogdanoviću (i na pomene ubijenom premijeru Zoranu Đinđiću, bivše i aktuelno rukovodstvo DS ne idu nikad u isto vreme.)

Tadić je takođe i u opasnosti da izgubi poslanički klub, budući da SDS ima tačno pet poslanika koliko je potrebno za to. Međutim, jedan od njih je Miroslav Aleksić, osnivač Narodne stranke iz Trstenika, koja upravo prolazi kroz proces registracije i koju će predvoditi Vuk Jeremić, i za očekivati je da on pređe u samostalni status.

Posts : 2943
Join date : 2016-06-25

Re: BGD izbori

Post by Zuper on Sat Sep 30, 2017 11:47 am

Gargantua wrote:
Đilas navodno na tom sastanku, prema rečima našeg sagovornika, treba da odgovori na uslov Jankovića i Jeremića da posle izbora neće preuzeti nikakvu političku ulogu, odnosno neće osnovati svoju partiju sa kojom će dalje samostalno nastupati.

avatar

Posts : 7350
Join date : 2015-03-20

Re: BGD izbori

Post by Kondo on Sat Sep 30, 2017 11:56 am

hehe opet ćemo da glasamo za nekog belog, vidim ja.


_____
I was faced with a choice at a difficult age
Would I write a book? Or should I take to the stage?
But in the back of my head I heard distant feet
Che Guevara and Debussy to a disco beat
avatar

Posts : 6565
Join date : 2014-12-12

Re: BGD izbori

Post by beatakeshi on Sat Sep 30, 2017 12:02 pm

Kao u "Skupljačima perja" - "Može loše, a mož' i gore."
avatar

Posts : 17642
Join date : 2014-10-27

Re: BGD izbori

Post by ostap bender on Sat Sep 30, 2017 12:06 pm

majko mila._____
navijao bih protiv zvezde i da igra protiv tima od 12 radulovica
avatar

Posts : 8002
Join date : 2015-09-26

Re: BGD izbori

Post by Blind Lime Pie on Sat Sep 30, 2017 1:13 pm

Bez ikakvog retoričkog preterivanja - ne vidim nikakvu razliku između Đilasa i Siniše Malog. Radio sam u medijskom sistemu prvog i on je sve ovo započeo, predao je naprednjacima kompletan know how za uspostavljanje dugotrajnog sistema vladavine najgoreg ološa. Ako je takav čovek dobar Jankoviću, to znači samo jedno - da je i Janković iz iste priče.

Ovo, pod uslovom da je istina, potvrđuje moje najgrđe sumnje o Jankoviću.


_____
The four of you are three of my closest friends, and one treasured acquaintance.
Dr Sheldon Cooper

Posts : 634
Join date : 2017-03-14

Re: BGD izbori

Post by MNE on Sat Sep 30, 2017 1:30 pm

srećna NG svima koji slave
avatar

Posts : 5889
Join date : 2015-11-22

Re: BGD izbori

Post by Gargantua on Sun Oct 01, 2017 11:20 pm

avatar

Posts : 12684
Join date : 2012-02-10

Re: BGD izbori

Post by diktotar on Sun Oct 01, 2017 11:27 pm

hehe blizu devetog i dvanaestog, idealno za sve muljave muljatore sa dna kace


_____
U Srbiji vlada bezvezništvo, u pravom smislu te reči.
Želimir Žilnik
avatar

Posts : 5889
Join date : 2015-11-22

Re: BGD izbori

Post by Gargantua on Sun Oct 01, 2017 11:28 pm

jebo ih đilas
avatar

Posts : 6565
Join date : 2014-12-12

Re: BGD izbori

Post by beatakeshi on Sun Oct 01, 2017 11:29 pm

11. marta umro Sloba.
avatar

Posts : 12684
Join date : 2012-02-10

Re: BGD izbori

Post by diktotar on Sun Oct 01, 2017 11:33 pm

umrece i bg


_____
U Srbiji vlada bezvezništvo, u pravom smislu te reči.
Želimir Žilnik
Guest

Re: BGD izbori

Post by Guest on Sun Oct 01, 2017 11:34 pm

Gargantua wrote:jebo ih đilas
kako sazimaas svaka ti cast

Re: BGD izbori

Post by Sponsored content


    Current date/time is Sun Dec 17, 2017 5:22 am