Tupan dana
- Post n°927
Re: Tupan dana
Šta sve mi nismo provalili noćas:
[/img]

- Post n°928
Ako je tekst zaista pisan sa namernim ironijskim odmakom, pa makar i zamaskiranim, onda je remek-delo.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°929
Госн. Никита је дошао са супругом?
_____
сви ће поцркамо
Just let me worst the weight, okay?
- Guest
- Post n°930
Andrej Fajgelj retweeted
Soul surfer @bojan__007 · 2h 2 hours ago
@fajgelj Gorivo za mlazne avione "obogaćeno" barijumom aluminijumom i još puno toga #chemtrails
Soul surfer @bojan__007 · 2h 2 hours ago
@fajgelj Gorivo za mlazne avione "obogaćeno" barijumom aluminijumom i još puno toga #chemtrails
- Post n°931
To!!! Bravo! Nisu ni iluminati daleko!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Guest
- Post n°932
Ana Marija Popovic @AnaMarijaPop · 14h 14 hours ago
Tviter ratnici i veliki mislioci postoje dok im ne isključe internet.
Tviter ratnici i veliki mislioci postoje dok im ne isključe internet.
- Post n°933

Pa jbt!
_____
- Post n°934
Pratim i podižem
Ana Marija Popovic @AnaMarijaPop · Apr 27
Juče sam bila u Briselu i pričala sa nekim holandjanima o stvarnosti Danas sam u Bgu slušam Vučić Aleksandar Treba mi piće
_____
- Guest
- Post n°935
Rojal fles
Ana Marija Popovic @AnaMarijaPop · Apr 16
Zoran Milivojević za BIZLife: U Srbiji se uspeh kažnjava http://shar.es/1gMYo5 via@sharethis

Ana Marija Popovic @AnaMarijaPop · Apr 16
Zoran Milivojević za BIZLife: U Srbiji se uspeh kažnjava http://shar.es/1gMYo5 via
- Post n°936
Pri sam rek'o, pa sam te pretek'o... 

_____
- Post n°938
I to sa Holanđanima! Ko bolje zna šta je stvarnost od Holanđana!
- Spoiler:
_____
- Post n°940
da nije ona jolanda?
_____
The law provides us structure to guide us through paralyzing and trying times. But it requires us a vision to its procedures and higher purposes. Before we assume our respective roles in this enduring drama just let me say that when these frail shadows we inhabit now have quit the stage we'll meet and raise a glass again together in Valhalla.
- Post n°941
et beatakeshi
Jesteda
A naravno, kao što se pokazalo u diskusiji o Sirizi na tamou, kad god likovi poput AMP govore o stvarnosti, misle samo na jedno - neoliberalni poredak. Siriza se, npr, sad suočava sa "stvarnošću". Holanđani, Angela i Šojble znaju šta je stvarnost, Grci i Srbi ne znaju,jbg. Samo se AMP zajebala malo, Vučić je potpuno na liniji takve "stvarnosti".
Jesteda

A naravno, kao što se pokazalo u diskusiji o Sirizi na tamou, kad god likovi poput AMP govore o stvarnosti, misle samo na jedno - neoliberalni poredak. Siriza se, npr, sad suočava sa "stvarnošću". Holanđani, Angela i Šojble znaju šta je stvarnost, Grci i Srbi ne znaju,jbg. Samo se AMP zajebala malo, Vučić je potpuno na liniji takve "stvarnosti".
_____
- Post n°942
William Murderface wrote:I to sa Holanđanima! Ko bolje zna šta je stvarnost od Holanđana!
- Spoiler:

_____
--to give the metals back their alchemical significance that has been neglected since the beginnings of the industrial revolution
--to alienate common apparati/mechanismi to create a perpetuum mobile called Motor Sehn-Sucht--
- Post n°943
Moja botkinja se danas istakla, pa je kandidujem za ovde. Nije javna ličnost, (možda i jeste, ali ja to ne znam) ali ima preko 3000 pratilaca.
fiumanka_bg [ltr]@fiumanka_bg[/ltr] 2m2 minutes ago
Kako polako saznajemo sva zverstva koja su radili komunisti. Da, da. Komunisti su pobili po Srbiji sve što je vredelo. Sve.
fiumanka_bg [ltr]@fiumanka_bg[/ltr] 2m2 minutes ago
Kako polako saznajemo sva zverstva koja su radili komunisti. Da, da. Komunisti su pobili po Srbiji sve što je vredelo. Sve.
- Post n°944
Reci joj da ne brine!
_____
- Post n°945
ali je ona umakla!
_____
The law provides us structure to guide us through paralyzing and trying times. But it requires us a vision to its procedures and higher purposes. Before we assume our respective roles in this enduring drama just let me say that when these frail shadows we inhabit now have quit the stage we'll meet and raise a glass again together in Valhalla.
- Post n°946
plachkica wrote:Moja botkinja se danas istakla, pa je kandidujem za ovde. Nije javna ličnost, (možda i jeste, ali ja to ne znam) ali ima preko 3000 pratilaca.
fiumanka_bg
[ltr]@fiumanka_bg[/ltr]
2m2 minutes ago
mislim da previse poklanjas paznju ko koliko iskace na tviteru i koliko ima pratilaca. banalni suplji likovi vecina njih.
_____
U Srbiji vlada bezvezništvo, u pravom smislu te reči.
Želimir Žilnik
-----------------------------------------------------
Фолу-Уп Гроуп Боард
- Post n°947
Ne poklanjam svima.
Nju pratim, ne pomno baš, ali ovako zna da mi iskoči.
Ostali koje pratim su mi manje više istomišljenici.
Razvila se mala diskusija, pa joj jedan odgovara:
bogdan petrovic [ltr]@bogdan313[/ltr] 1h1 hour ago
@fiumanka_bg Nisu baš sve-pošto su veliki broj oficira bio u zarobljeništvu u Nemačkoj-pa su tako ostali živi
Ona je za mene super bot. Nepogrešivo uskače na pogrešnu stranu kad je gusto.
Do tad glumi neutralnost, nacionalno osvešćenu, sklonu demokratskim vrednostima.
Nju pratim, ne pomno baš, ali ovako zna da mi iskoči.
Ostali koje pratim su mi manje više istomišljenici.
Razvila se mala diskusija, pa joj jedan odgovara:
bogdan petrovic [ltr]@bogdan313[/ltr] 1h1 hour ago
@fiumanka_bg Nisu baš sve-pošto su veliki broj oficira bio u zarobljeništvu u Nemačkoj-pa su tako ostali živi
Ona je za mene super bot. Nepogrešivo uskače na pogrešnu stranu kad je gusto.
Do tad glumi neutralnost, nacionalno osvešćenu, sklonu demokratskim vrednostima.
- Guest
- Post n°948
UžičkaRepublika retweeted
Djordje Stojsic @VoivoIndian 2h2 hours ago
Vojvodini i Palestincima na Zapadnoj obali centralna vlast odbija da isplati garantovane poreske prihode.Da li je i tamo 7% ne znam.

Vojvodini i Palestincima na Zapadnoj obali centralna vlast odbija da isplati garantovane poreske prihode.Da li je i tamo 7% ne znam.
- Post n°949
Evo je opet ova
[list=stream-items-id]
[*]Bodljikava
@Bodljikava 1h1 hour ago
NVO nezadovoljne izborom nove Poverenice Brankice Janković?! Sad znamo da je Brankica strejt.
[/list]
_____
- Post n°950
Sad priznaj da je moja suptilnija!
Naježila sam se dok sam to čitala.
Naježila sam se dok sam to čitala.