Dijaloženje

Share
avatar

Posts : 6498
Join date : 2014-10-27

Re: Dijaloženje

Post by Bluberi on Wed Sep 13, 2017 3:15 pm

Čeda je jedini o Kosovu govorio drugačije.
avatar

Posts : 1882
Join date : 2017-01-17

Re: Dijaloženje

Post by zastitnik gotama on Wed Sep 13, 2017 3:52 pm

Vizionar
avatar

Posts : 7403
Join date : 2015-11-26
Location : Location, Location

Re: Dijaloženje

Post by Kinder Lad on Wed Sep 13, 2017 5:19 pm

Pa dobro, jeste fakat da se Vucic priblizava Cedi u pogledu Kosova, a ne Ceda Vucicu.


_____
alt-lib
avatar

Posts : 1882
Join date : 2017-01-17

Re: Dijaloženje

Post by zastitnik gotama on Wed Sep 13, 2017 5:39 pm

U Srbiji postoji samo program LDPa samo je pitanje koliko ga nemilosrdno koja stranka sprovodi
avatar

Posts : 13894
Join date : 2012-02-12
Location : под еурокалиптусом

Re: Dijaloženje

Post by паће on Wed Sep 13, 2017 5:48 pm

Неки дан сам, код треће ракије, схватио зашто ме нема ни у једној странци. Јер не бих могао другачије него да прво прочитам њен програм. А не волим да читам програм, чак ни кад га сам напишем.


_____
"Правда" за "наводнике"!
United we stand corrected, divided we fall in love
avatar

Posts : 7403
Join date : 2015-11-26
Location : Location, Location

Re: Dijaloženje

Post by Kinder Lad on Wed Sep 13, 2017 6:28 pm

zastitnik gotama wrote:U Srbiji postoji samo program LDPa samo je pitanje koliko ga nemilosrdno koja stranka sprovodi

To ti se samo tako cini jer niko drugi zapravo nije imao nikakav program. Kod LDP-a, sto se tog programskog dela tice (ne govorim o Cedinim "poslovnim" egzibicijama), si bar kolko tolko jasno znao za sta se tacno zalazu.


_____
alt-lib
avatar

Posts : 4699
Join date : 2015-08-14

Re: Dijaloženje

Post by Veletin on Wed Sep 13, 2017 6:58 pm

avatar

Posts : 16878
Join date : 2012-02-10

Re: Dijaloženje

Post by xie saike on Wed Sep 13, 2017 6:59 pm

pa cedama je sada glavno opravdanje zasto su u paktu sa govnima cuveno "pa oni sprovode nas program"


_____
U Srbiji vlada bezvezništvo, u pravom smislu te reči.
Želimir Žilnik

-----------------------------------------------------
Фолу-Уп Гроуп Боард
avatar

Posts : 8656
Join date : 2015-11-22

Re: Dijaloženje

Post by Gargantua on Mon Sep 18, 2017 10:59 pm_____
...
It's a sin that somehow
Light is changing to shadow
And casting it's shroud
Over all we have known
...
avatar

Posts : 8656
Join date : 2015-11-22

Re: Dijaloženje

Post by Gargantua on Tue Sep 19, 2017 8:59 am

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da će biti formirana Radna grupa koja će logistički podržati predsednika Srbije Aleksandra Vučića i sve građane koji žele da učestvuju u unutrašnjem dijalogu o Kosovu i Metohiji.

Brnabić je gostujući na RTV kazala da je razgovarala sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem o dijalogu i podvukla da će on pozvati sve da učestvuju u njemu i da se nada da će što veći krug ljudi u tome uzeti učešće.

Kako je rekla, neće ona biti ta koja će reći kako nešto uraditi, već će slušati sve strane, poziciju, opoziciju, crkve, NVO i druge, ističući da je to dijalog koji vodi predsednik Republike._____
...
It's a sin that somehow
Light is changing to shadow
And casting it's shroud
Over all we have known
...
avatar

Posts : 7943
Join date : 2014-12-12

Re: Dijaloženje

Post by beatakeshi on Tue Sep 19, 2017 9:08 am

Kakav fikus, ona je više čiviluk.
avatar

Posts : 45449
Join date : 2012-06-10

Re: Dijaloženje

Post by William Murderface on Wed Oct 04, 2017 9:01 pm

Janković bio je jedan od najbližih saradnika Vojislava Koštunice, ali i ostao jedan od do danas najodanijih. On za novi Nedeljnik koji je na kioscima od četvrtka 5. oktobra (svi čitaoci na poklon dobijaju i magazin Original) govori o tekovinama "onog" Petog oktobra 2000. godine, o svemu što se kasnije desilo sa nacijom i uključiuje se, makar preko medija, u javni poziv za dijalog o Kosovu.


_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
Guest

Re: Dijaloženje

Post by Guest on Sat Oct 14, 2017 6:04 pm

U Sava centru danas je održan prvi Sabor srpske desnice, nakon čega su se nacionalistička udruženja oglasila Proglasom povodom poziva predsednika Republike na unutrašnji dijalog Srba o Kosovu i Metohiji.

pročitaj još • Premijerka održala govor, pa RAZBILA ČAŠU (FOTO)


  14. oktobar 2017


 • BRNABIĆ PONOSNA NA PRVIH 100 DANA RADA: Srbija se kreće hrabro, modernizuje se i ide NAPRED (FOTO) (VIDEO)


  14. oktobar 2017


 • Posle prvog trocifrenog broja dana u Vladi, premijerka ima jasnu poruku: Spremna sam za novih 100 dana


  13. oktobar 2017


PANIKA NA KOSOVU: Posle 16 godina zabeležena epidemija malih boginja, najmanje 98 obolelih
Na Saboru koji je počeo intoniranjem himne "Bože pravde" su učestvovali: Pokret veterana, SNP1389, Konzervativna Omladina Srbije, Atraktivni Beograd, Srpsko ruski pokret, Alternativa, kao i druge organizacije sa desne političke scene.
Na samom početku učesnici su pozdravili inicijativu predsednika Srbije Aleksandra Vučića o otvaranju dijaloga po pitanju statusa Kosova i Metohije i najavili da očekuju poziv predsednika za aktivno učešće u dijalogu.
Među zaključcima koji su doneti na Saboru je taj da oni "ceneći trenutan položaj Srbije i međunarodne okolnosti, a posebno agresivne nastupe šiptarskih separatista zahtevaju od Vlade Srbije da ne dovodi u pitanje status Kosova i Metohije".
- Za nas je Kosovo i Metohija neotuđivi deo Srbije – navedeno je na Saboru desnice Srbije.
Na Saboru je saopšteno da desničari podržavaju najavljenu deklaraciju o statusu Republike Srbije i Republike Srpske, i dobre odnose između dveju zemalja.
- Zajednički nastup i jačanje odnosa je garant jačanja srpskog naroda kako ekonomski, tako i instituciono do konačnog rešenja u interesu srpskog naroda – zaključeno je na Saboru.

Foto: Wikipedia/Daniel Aragay
Takođe, Sabor desnice Srbije pozdravio je saradnju sa Rusijom uz reči: "Desnica Srbije se kao vaskoliki srpski narod raduje vojnoj pomoći Ruske Federacije. Jaka i dobro opremljena Vojska Srbije je garant sigurnosti srpskog naroda."
Slobodan Dimitrijević, predsednik srpsko-ruskog prijateljstva rekao je na Saboru da svi u teškim vremenima imamo obavezu da sačuvamo naše porodice:
- Ovo su teška vremena. Imamo obavezu da othranimo decu, sačuvamo porodicu. Naša stranka srpsko-ruskog prijateljstva je narodna, patriotska stranka. Nastali smo na korenima onoga što je najkvalitetnije u našem narodu - ratničko i duhovno. Naš državni vrh sprovodi ispravnu politiku. Mudre glave Aleksandra Vučića vodi izvanrednu politiku, politiku koja će nam omogućiti da stanemo na noge posle teških godina i onoga što su nam prethodnici priredili. Srbija mora ojačati i napraviti saveznike čak i od neprijatelja. I to je mudra politika koju Aleksandar Vučić vodi – rekao je Dimitrijević.
Aleksandar Zdravković, predsednik Grupe građana “Atraktivni Beograd“, takođe se obratio prisutnima na Saboru.
- Predlažem da bezrezervno podržimo vladajuće strukture. Predlažem Mišu Vacića da bude na čelu naše organizacije koja će sa vlastima razgovarati o tome šta možemo da učinimo za građane Srbije na Kosovu i Metohiji – rekao je Zdravković i dodao da se sa svetom mora pregovarati o našim interesima, a kako je naveo “Kosovo i Metohija je naš interes“.

Foto: Tanjug/Rade Prelić
Jug Krstajić iz organizacije “Alternativa“ rekao je da mediji vode agresivnu kampanju u kojoj prikazuju kako desnica nema jasan stav.
- Došlo je vreme da se to promeni. Ne smemo da dozvolimo da strana agentura skrivena iza opozicije učini bilo sta protiv naše zemlje. Smatramo da je poziv na dijalog dobar korak. Mi ne želimo povratak u mračnu prošlost, ali ni da ostanemo bez svete zemlje – rekao je on.
Na Saboru je govorio i Lav Pajkić koji se zahvalio ratnim veteranima i svim patriotama.
- Moramo da budemo solidarni u borbi. Deklaracija o zaštiti srpskog jezika mora da bude podržana, kao i zbližavanje sa Republikom Srpskom dok ne dođe potpuno udruženje – rekao je Pajkić.
Na kraju Sabora za prisutnima se obratio Saša Đurović i izneo zaključke nakon čega su prisutni glasali i jednoglasno izglasali zaključke.
avatar

Posts : 7943
Join date : 2014-12-12

Re: Dijaloženje

Post by beatakeshi on Sat Oct 14, 2017 6:09 pm

Predlažem srpsku Ohranu za Oktobarsku nagradu, rade prekovremeno i efikasno.
avatar

Posts : 8656
Join date : 2015-11-22

Re: Dijaloženje

Post by Gargantua on Tue Oct 17, 2017 2:07 pm

e šta smo propustili, "najvažniju" "raspravu"Đurić: Najvažnija rasprava viđena u generacijama

Cilj osnivanja Radne grupe za podršku unutrašnjem dijalogu o Kosovu i Metohiji je da bude razmatran najširi spektar stavova i da najviše ideja bude sabrano na jednom mestu kako bi se osnažila pozicija Beograda, izjavio je za RTS predsednik te radne grupe i direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić.

"Radna grupa će pružiti podršku unutrašnjem dijalogu – tehničku, logističku, organizacionu. Važno je što je brzim obrazovanjem radne grupe na inicijativu predsednika Aleksandra Vučića vlada pokazala koliko je posvećena unutrašnjem dijalogu", rekao je Đurić.

Prema njegovom mišljenju, unutrašnji dijalog će značajno osnažiti kapacitet Srbije da se bavi pitanjem Kosova i kada je reč o unutrašnjim odnosima i kada je reč o međunarodnoj zajednici.

U radnu grupu će, kako je najavljeno, biti uključena sva ministarstva, a 13 članova je učestvovalo u njenom uspostavljanju. U narednim nedeljama će, kada je reč o Radnoj grupi, započeti druga faza dijaloga, rekao je Đurić.

"Veoma je važno da svi u Srbiji koji politički deluju i misle, akademska zajednica, naučna javnost, intelektualci, obični građani, čitavo društvo bude uključeno u rešavanje problema, jer sa druge strane imamo milione Albanaca koji generacijama aktivno rade na ostvarenju svojih nacionalnih ciljeva", ukazao je Đurić. On je ocenio da će to biti najvažnija javna rasprava viđena u generacijama.

...


_____
...
It's a sin that somehow
Light is changing to shadow
And casting it's shroud
Over all we have known
...
avatar

Posts : 7403
Join date : 2015-11-26
Location : Location, Location

Re: Dijaloženje

Post by Kinder Lad on Tue Oct 17, 2017 2:34 pm

Ne bi bilo lose kad bi nam za pocetak saopstili sta je nas nacionalni cilj. A za Albance je u pravu, vidimo na drugim topicima da se svi znaju medjusobno. Sta mislite, o cemu pricaju, o semenkama? Puh-lease...


_____
alt-lib
avatar

Posts : 5859
Join date : 2012-02-10
Location : Auvergne-Rhône-Alpes

Re: Dijaloženje

Post by Hubert de Montmirail on Tue Oct 17, 2017 2:34 pm

mora i o semenkama, mora od neceg i da se zivi


_____
Veteran of Two Wars
Father of Nine Children
Drowned in the Caspian Sea
avatar

Posts : 7943
Join date : 2014-12-12

Re: Dijaloženje

Post by beatakeshi on Tue Oct 17, 2017 2:59 pm

Radna grupa za podršku unutrašnjem dijalogu o Kosovu i Metohiji


jel ovo samo meni urnebesno smešno?
avatar

Posts : 16878
Join date : 2012-02-10

Re: Dijaloženje

Post by xie saike on Tue Oct 17, 2017 3:01 pm

Kinder Lad wrote:Ne bi bilo lose kad bi nam za pocetak saopstili sta je nas nacionalni cilj. A za Albance je u pravu, vidimo na drugim topicima da se svi znaju medjusobno. Sta mislite, o cemu pricaju, o semenkama? Puh-lease...

pa i srbi se svi znaju, bar ti koji se bave istim pitanjima i tzv nacionalnim interesima.


_____
U Srbiji vlada bezvezništvo, u pravom smislu te reči.
Želimir Žilnik

-----------------------------------------------------
Фолу-Уп Гроуп Боард
avatar

Posts : 7403
Join date : 2015-11-26
Location : Location, Location

Re: Dijaloženje

Post by Kinder Lad on Tue Oct 17, 2017 3:15 pm

Ali se ne slazu


_____
alt-lib
avatar

Posts : 16878
Join date : 2012-02-10

Re: Dijaloženje

Post by xie saike on Tue Oct 17, 2017 3:43 pm"Rešavanje pitanja Kosova je zapalo aktuelnoj vlasti i to je nebeska pravda i zaslužena kazna ljudima koji su nas uveli u nacionalističko ludilo koje traje do danas"

evo bas pate sto ih kaznilo


_____
U Srbiji vlada bezvezništvo, u pravom smislu te reči.
Želimir Žilnik

-----------------------------------------------------
Фолу-Уп Гроуп Боард
avatar

Posts : 7943
Join date : 2014-12-12

Re: Dijaloženje

Post by beatakeshi on Tue Oct 17, 2017 4:49 pm

Sve plaču na putu do švajcarske banke.
avatar

Posts : 13894
Join date : 2012-02-12
Location : под еурокалиптусом

Re: Dijaloženje

Post by паће on Tue Oct 17, 2017 4:50 pm

Gargantua wrote:e šta smo propustili, "najvažniju" "raspravu"


 viđena u generacijama

Јер нисмо знали где треба да гледамо! А треба гледати у те генерације, у њима има шта да се види.


_____
"Правда" за "наводнике"!
United we stand corrected, divided we fall in love
avatar

Posts : 8656
Join date : 2015-11-22

Re: Dijaloženje

Post by Gargantua on Sun Oct 29, 2017 8:58 am

Prva sednica Radne grupe za pružanje podrške internom dijalogu o Kosovu u Srbiji zakazana je za sutra, saznaje danas Radio-televizija Srbije.

Predsednik Radne grupe i direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Djurić sastaće se sa članovima tog tela u zgradi Vlade Srbije, navodi se na sajtu RTS.
Zadatak te Radne grupe biće da pruži podršku nadležnim organima i telima u procesu dijaloga, kao i da prati i koordinira aktivnosti u tom procesu.

Prema saznanjima medija, grupa ima 13 članova, medju kojima su i predstavnik kabineta premijerke Ane Brnabić i devet ministarstava.


_____
...
It's a sin that somehow
Light is changing to shadow
And casting it's shroud
Over all we have known
...
avatar

Posts : 45449
Join date : 2012-06-10

Re: Dijaloženje

Post by William Murderface on Sun Oct 29, 2017 9:01 am

Nadrealno.


_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije

Re: Dijaloženje

Post by Sponsored content


  Current date/time is Sat Jun 23, 2018 4:34 am